DAGENS JULDEAL! Upptäck nya deals! LÄS MER

 K18

Hårmagi på fyra minuter! K18 är hårindustrins genombrott som kliniskt bevisat återställer keratinkedjor som har brutits och skadats till dess ursprungliga och ungdomliga tillstånd. K18 skapar ett mjukt, frissfritt, glansigt och starkt hår på bara fyra minuter. Ju mer skadat håret är, desto bättre blir resultatet. K18 passar dessutom för alla hårtyper som behöver en rejäl fix! Och visste du att k18 har en av få håroljor på marknaden som faktiskt reparerar håret och inte enbart ger glans? testa k18 hårolja!

 K18 peptide

K18K18Peptide™ är molekylen branschen saknat - tills nu! bevisat återställer den skador på håret på endast fyra minuter.

k18 hårolja

silikonfri hårolja som reparerar håret

Läs MER

K18populära produkter från k18

produkter

10 produkter
Visa fler
10 produkter

K18 behandling

K18PeptideTM är unikt. Det är en patenterad bioaktiv peptid som kommer att bana väg för nästa generations hårvård. K18 är inte bara en tillfällig lösning. Det är den första produkten som använder biomimetik för att återställa keratinkedjor. K18Peptide™ återställer hår som har skadats av kemiska behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar, hårtvättar till dess ursprungliga & ungdomliga tillstånd!

K18 leave in

K18 Molecular Repair Leave-in Hair Mask är en revolutionerande silikonfri behandling som återställer hårets ungdomliga skick på bara 4 minuter. Dess unika formel tränger djupt in i hårets cortex, lugnar fjällskiktet och minskar porositeten. Använd genom att schamponera, handdukstorka, och applicera masken - utan balsam. En pumptag räcker för att börja med, och du justerar mängden efter hårets längd och kvalitet. Viktigt är att inte skölja ur den efter de 4 minuterna. K18Peptide™ är en banbrytande molekyl som kliniskt bevisat reparerar skador orsakade av kemiska behandlingar, värmeverktyg, och UV-strålning, och återställer håret till sitt naturliga tillstånd. Denna patenterade teknologi ger ett långvarigt resultat och förvandlar skadat hår till mjukt, starkt, och frissfritt. Passar alla hårtyper och generationer, med bättre resultat på mer skadat hår. En K18 leave in att satsa på!

K18 hårolja

K18 hårolja är inte vilken hårolja som helst. Det som gör den så populär är framförallt resultatet som ger dig mjukare, glansigare och friskare hår. Det som också skiljer K18 Molecular Repair Hair Oil från andra håroljor, är att den faktiskt reparerar håret. Man kan tro att många håroljor är till för att reparera håret, men faktum är att andra håroljor oftast bara är till för att ge en glansig finish. K18 hårolja kan man se som en 2 in 1 produkt, eftersom när du applicerar den i handdukstorkat hår så når produkten bindningarna i håret och kan reparera, och använder du den i torrt hår så får du ett ännu mer glansigt resultat. Letar du efter marknadens kanske bästa hårolja så är det den från K18! En K18 olja är värt varenda krona!

K18 schampo

K18 PEPTIDE PREP™ detox shampoo är ett färgsäkert, djuprengörande schampo som avlägsnar produktuppbyggnad och tillför näring och fukt och som lämnar håret rent och friskt. Dess formula är designad för att förbättra effektiviteten av K18 Mask och andra hårvårdsbehandlingar, samtidigt som den rengör hår och hårbotten från smuts, fett och andra avlagringar utan att skada. Innehållande K18Peptide™, aktivt kol och salicylsyra, arbetar den för att minska proteinförlust och rengöra utan att påverka färgen eller hårbottens naturliga balans. Schampot är veganskt, cruelty-free och fritt från skadliga tillsatser. Används veckovis eller vid behov för en djuprengörande effekt. Trots att K18 schampo är djuprengörande, är det en skonsamt vilket gör att du kan använda det som en pre cleanse inför varje hårtvätt.

K18 kit

På harmoniq.se hittar du flera K18 kit. Välj mellan detoxkuren som innehåller både Kevin Murphy Maxi Wash Detox Shampoo och K18 Molecular Repair Leave In Hair Mask som ett Mask And Wash Duo kit. Du kan också köpa flera andra duo kit som innehåller K18 Leave in Molecular Hair Mask i olika storlekar både 2 x 50 ml och 3 x 5 ml.

K18 återförsäljare

Oavsett vilken hårtyp du har så kan du räkna med att K18 löser hårproblemet. För det är precis vad K18 gör - löser problem! Genom sin unika formula så går produkterna djupt in i dina hårstrån och löser problemet inifrån och ut! K18 är perfekt när du vill unna ditt hår något extra, eller när du äntligen ska ta tag i dina kluvna toppar! Oavsett om du söker ett nytt k18 schampo, k18 hårdetox eller k18 hårinpackning så hittar du det från sortimentet!