Saltvattenspray

Skapa en strandkänsla viken dag som helst, utan att torka ut håret! Saltspray är ett skonsamt sätt att styla håret till att få en lätt rufsig effekt. Saltspray är den optimala produkten för dig som vill skapa en ’’beach look’’ i håret med små lockar, vågor, fyllighet och textur. 

  Mer om hÅR

  GHD rise hot brush - fixa årets trendigaste frisyr på tio minuter!

  GHD rise hot brush - fixa årets trendigaste fri...

  Gardinlugg och böjda toppar är något som varit på tapeten i flera år, och snyggt är det! Jag har provat de flesta verktygen på marknaden - värme...
  Läs mer

  GUIDE: Så här skapar du en bakåtlagd bob

  GUIDE: Så här skapar du en bakåtlagd bob

  Spana in denna frisyr inför alla evenamang! Här kommer en fulländad guide hur du skapar en bakåtlagd bob med några få enkla steg. 


  Läs mer

  TOPPLISTA

   produkter

   19 produkter
   Visa fler
   19 produkter

   Saltvattenspray för tunt hår

   Saltvattenspray fungerar toppen på alla hårtyper! Saltvattenspray är nämligen en stylingprodukt av rang för dig som vill åt den rufsiga looken, därför spelar det mindre roll vilken hårtyp du har. Men har du tunt hår så kan saltvattenspray vara till stor fördel! När man har tunt hår så brukar det vara önskvärt att skapa volym och jobba mycket mer hårets textur för att skapa mer fyllighet. Den rufsiga looken med hjälp av saltvattenspray är därför att rekommendera för dig med tunt hår!