LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Zlatan Ibrahimovic Parfums

Zlatan Ibrahimović Parfums dofter är resultatet av Zlatans personliga preferenser och smak och inspiration har Zlatan hämtat från sina egna minnen och erfarenheter. Dofterna är framtagna i nära samarbete med Olivier Pescheux, en av världens främsta parfymörer, vid anrika Givaudan Perfumerie i Paris. Zlatan Ibrahimović Parfums dofter innehåller ett antal noggrant utvalda råvaror av högsta kvalitet. Oljorna har blandats för att säkerställa lång livslängd och spår av doften stannar till natten faller. Missa inte att Zlatan Ibrahimovic även erbjuder kroppsvård, hårvård och hudvård!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Zlatan Ibrahimovic.

produkter

1 produkt

Zlatan Ibrahimovics produkter

Zlatan Ibrahimović Parfums erbjuder det bästa för din kropp, med rengörande, återfuktande och skyddande produkter. Alla med toner av Zlatan Ibrahimović Parfums ikoniska dofter. Produkterna innehåller noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet och ser till att du håller dig fräsch, stark och fokuserad hela dagen.

Ansikte

Zlatan Ibrahimović Parfums erbjuder rengörande och återfuktande ansiktsprodukter för din dagliga rutin. Produkterna är lätt parfymerade och innehåller noggrant utvalda ingredienser som passar alla hudtyper, även känslig hud. Du håller dig fräsch, stark och fokuserad hela dagen. 

Hår

Zlatan Ibrahimović Parfums har de perfekta hårvårdsprodukterna för din dagliga rutin. Produkterna är lätt parfymerade och innehåller vårdande ingredienser som passar alla hud- och hårtyper. Du håller dig fräsch, självsäker och fokuserad hela dagen.

Zlatan Ibrahimovic damparfymer

Zlatan Ibrahimovic är en av de mest kända och respekterade fotbollsspelarna i världen. Han är känd för sin styrka, känsla för mål och sitt självförtroende. Zlatan har alltid varit en av de främsta på fotbollens stora scen. Damparfymer från Zlatan Ibrahimovic passar den starka och målmedvetna kvinnan som vill ha en sportig doft. 

Zlatan Ibrahimovic herrparfymer

Zlatan Ibrahimovic är en av världens bästa fotbollsspelare och han är känd för sin starka personlighet och sitt självförtroende. Zlatan har skapat en otrolig och populär parfymlinje för män som speglar hans personlighet. Zlatans parfymer är starka, unika och maskulina och låter dig känna dig som en vinnare. I sortimentet hittar du även lip balm och väldoftande body lotion från Zlatan Ibrahimovic!