Foundation Brush

Hur smidigt det är att applicera din foundation kan bero på vilken foundation brush du använder! Eftersom foundation används i hela ansiktet med en större mängd produkt, är det en stor fördel om arbetet med att applicera den går så smidigt som möjligt och dessutom sparar dig några minuter på morgonen. I vårt sortiment hittar du flera populära foundationborstar att välja på oavsett om du är trogen foundation i puderform eller klassisk flytande foundation.

   produkter

   19 produkter
   Visa fler
   19 produkter

   Applicera foundation med borste

   Det finns olika typer av foundationborstar som platta borstar och puffiga borstar. Det beror på vad du använder för typ av foundation. Väljer du exempelvis en puderfoundation så är det bäst med en fyllig borste som är platt upptill. Använder man däremot en flytande foundation så är det mer fria tyglar vad gäller borste och mycket handlar om vad du föredrar att applicera med.

   När man applicerar foundation vill man först och främst få produkten jämnt fördelat över ansiktet. Börja med att applicera produkten direkt i ansiktet eller på borsten och fokusera på partierna kring t-zonen. Med cirkulära rörelser kan du smidigt arbeta ut produkten till kanterna av ansiktet. De cirkulära rörelserna gäller däremot inte om du har en platt foundationborste likt en pensel, eftersom du snarare målar på din foundation i sådana fall.