Hårvax & Gel

Har du kort hår så behövs ett riktigt bra vax eller en riktigt bra gel som håller alla livfulla hårstrån på plats. Vax är också en superprodukt för dig som har långt hår och vill göra en stilfull eller kreativ frisyr! Det härliga med vax är att det finns så många olika frisyrer du kan göra, det trixiga är att hitta rätt vax för syftet med frisyren. Som tur är har vi en grymt trevlig kundservice som hjälper dig att hitta din favorit! 

 

  MER OM HÅR

  Allt du behöver veta om skäggvård från Noberu

  Allt du behöver veta om skäggvård från Noberu

  Noberu

  Välkommen till Noberu of Sweden, där tradition möter modernitet i varje droppe av våra hår- och skäggprodukter. Har du någonsin känt doften av ä...
  Läs mer

  Skapa en bakåtlagd bob

  Skapa en bakåtlagd bob

  Spana in denna frisyr inför alla evenamang! Här kommer en fulländad guide hur du skapar en bakåtlagd bob med några få enkla steg. 


  Läs mer
  Så här stylar du hår och skägg - hitta rätt produkt till din personliga stil

  Så här stylar du hår och skägg - hitta rätt pro...

  Schyssta produkter som utvecklas, produceras och hanteras i Sverige. Noberu har vunnit flera priser i "Swedish beauty awards", bland annat med s...
  Läs mer

  TOPPLISTA

   produkter

   136 produkter
   Visa fler
   136 produkter

   Skillnaden mellan hårvax och stylingpaste

   Hårvax: Liknar en fetare och seg kräm som arbetas in i håret för att ge stadga, glans och för att sätta håret på plats.

   Stylingpaste: En stylingpaste är vanligtvis hårdare i konsistens än det traditionella hårvaxet. Påminner många gånger om klibbigt lim i konsistens. Ofta har en stylingpaste medel till hög hållbarhet och stadga.

   Tips! Värm upp vaxet i handflatorna innan du applicerar för att lättare fördela produkten jämt i håret.

   Hårvax & Gel online

   Vi erbjuder ett brett sortiment av hårvax för alla hårtyper. Oavsett om du har kort eller lite längre hår så finner du ett vax i din stil hos oss. Här hittar du allt från lätt till extremt stark stadga, glansigt till matt finish och allt från lätta krämer till hårda stylingpaste.