Löwengrip

Löwengrips produkter kännetecknas av en vårdande effektivitet som har utvecklats i samverkan med tusentals kunder, erfarna kemister och Isabella Löwengrip själv. Kombination av kraftfulla, aktiva ingredienser och skonsamma baser resulterar i hållbara och synliga resultat för hud och hår. Löwengrips produktion sker i Sverige för en så effektiv och miljövänlig tillverkning som möjligt. Löwengrip är en skönhetsinnovation från Sverige tack vare veganska och unika recept som utvecklats och producerats av ledande kemister och dermatologer. 

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Löwengrip.

produkter

53 produkter
Visa fler
53 produkter

Hudvård från Löwengrip

Inom hudvård finns det en rad Löwengrip-produkter som tack vare alla dessa fantastiska resultat, förtjänat sin popularitet. Några av favoriterna är Löwengrips Facial Cleanser, Löwengrips Facial Cream, Löwengrips Serum och sist men inte minst Löwengrips Hand Balm. Prova Löwengrips produkter nu för att inte gå miste om din dröm-hy!


Hårvård från Löwengrip

Med kärlek och omtanke för ditt hår, har Löwengrip format fantastiska produkter som ger enastående resultat och som vi varmt kan rekommendera till alla som vill göra något extra för sitt hår. Oavsett om du behöver Löwengrips torrschampo för varje quick fix, eller Löwengrips schampo för varje gång du tvättar håret, så finns det flera favoriter att välja mellan.


Kroppsvård från Löwengrip

Löwengrips deodoranter finns i flera väldoftande varianter som agerar mjukgörande med sheanöt och förstärker hudens barriär med antioxidanter. Alla Löwengrips deodoranter är vänliga mot känslig hud, men för dig med extra känslighet och irritation rekommenderas Löwengrips Sensitive Deodorant som med allantoin och sepicalm lugnar och balanserar upp huden.