Lösögonfransar

Är du förbannad på att dina korta ögonfransar knappt växer? Då tycker vi att du ska använda lösögonfransar för märkbar effekt på momangen! Att applicera lösögonfransar på din sminkning är som grädden på moset och ger dig en helt annan blick som kan förföra vem som helst! Lösögonfransar kommer i många olika varianter och du kan få till både maxade resultat med volym som mer naturliga resultat. Under denna kategori finns det massvis av olika stilar och längder på lösfransar så att du kan hitta just din favorit. Ardell lösögonfransar och Depend lösögonfransar är favoriter hos många!

  Mer om makeup

   produkter

   254 produkter
   Visa fler
   254 produkter

   Singelfransar och hela lösögonfransar

   Det finns två olika typer av lösögonfransar. Det finns singelfransar (ett knippe med några strån) som är perfekt om du exempelvis vill ha ett naturligare resultat med färre fransar eller om du vill åt cat eye-looken genom att sätta singelfransarna längst ut på fransraden. Singelfransar applicerar du enklast med hjälp av en pincett!

   Sedan finns det klassiska lösögonfransar som täcker hela fransraden direkt och ger ett maffigare resultat som ramar in dina ögon. Om du är ovan att applicera lösögonfransar så kan det kännas svårt i början, men det finns en hel del tips nedan att ta det av som underlättar för dig i början! 

   Så här applicerar du lösögonfransar

   1. Innan du applicerar lim och fäster lösögonfransen på ögat så är det viktigt att du har skräddarsytt fransen efter just ditt öga. Du skräddarsyr fransen genom att lägga den mot ögat där den ska fästas och kikar om den är för lång.

   Om du inser att den är för lång kan du klippa av den bit du inte behöver och sedan applicera fransarna med lim där du vill ha dem. Tänk på att klippa av från yttre hörnet av fransen så att du fortfarande har de korta stråna vid det inre hörnet av ögat. 

   2. Applicera något lager mascara innan du applicerar dina lösögonfransar. På så sätt smälter dina naturliga fransar ihop med lösfransarna och du kladdar inte mascara på lösfransarna.

   3. Låt alltid limmet torka 1-2 minuter innan du applicerar lösfransen på önskad plats. Om limmet är blött så fastnar fransen inte där du vill ha den utan kommer glida runt på ditt ögonlock.

   4. Om du är nybörjare är det smart att använda ett vitt eller genomskinligt franslim så att det inte syns om det kommer lim på ögonlocket.