Mavala

Mavala är märket som tillverkar Sveriges mest sålda nagellack och har funnits sedan 50-talet. Ideén bakom denna succé handlar om att Mavala tyckte att nagellacken som fanns på marknaden var för stora och hann torka ut innan de var slut. Man började alltså istället tillverka mindre förpackningar som visade sig vara nyckeln till framgång. Nagellacken kommer i alla tänkbara färger och ger alltid ett perfekt resultat!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Mavala.

produkter

49 produkter
Visa fler
49 produkter

Mavala fotvård

Innan du sätter igång och målar dina tånaglar i fina färger från Mavala, kan det vara bra att ta hand om fötterna på djupet! I sortimentet hittar du bland annat scrub för fötterna, mjukgörande fotkräm som hjälper dig att få härligt mjuka fötter och även fotpuder som agerar som en deodorant för fötterna.


Mavala makeup

Hos oss på Harmoniq hittar du smink från Mavala! Bland annat en fantastisk mascara som håller timme efter timme, kombinera gärna den med fransnäring från Mavala som ger dina ögonfransar en extra boost.


Mavala naglar

Hos Mavala hittar du omtyckta och efterfrågade produkter för naglar. Då menar vi allt ifrån nagellack i vackra färger till nagelvård och hjälpmedel som exempelvis lack som förstärker nagelkvalitén. Strosa runt i den här kategorin bland produkter av toppkvalité!