Linser

Att ändra din ögonfärg kan vara något du alltid drömt om eller något du bara vill testa för en kväll, nu kan du det! Att ha linser som en accessoar är verkligen next level men kan göra så stor skillnad för din outfit, stil eller utklädnad! Välj mellan flera olika färger på kosmetiska linser och hitta dina favoriter att plocka hem.

  TOPPFAVORITER

   produkter

   8 produkter
   Visa fler
   8 produkter

   Färgade linser

   Du undrar säkert vad grejen är med färgade linser och framförallt hur du gör! Om du är osäker på linser på grund av torra ögon så kan vi meddela att det fungerar bra så länge du håller koll på skötselråden. Dina linser älskar linsvätska och trivs som allra bäst där. Se gärna till att byta ut linsvätskan då och då för att dina linser ska hålla så länge som möjligt! Det gynnar både dina ögon och linserna. Om dina ögon skulle vara känsliga och inte trivas med linserna, är det bäst att plocka ut dom. När du väl kommit igång med att använda linser så finns det inget stopp av att testa alla magiska färger och kombinationer!

   Hos oss på Harmoniq hittar du flera olika färger och kombinationer som kommer göra att dina ögon strålar. Vi har alltid snabb leverans och en tillgänglig kundservice som kan hjälpa dig om du behöver råd.