LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

K-Beauty

한국 뷰티

Koreansk hudvård hos Harmoniq

Äntligen är det här – en värld av K-Beauty hos Harmoniq! Vi på Harmoniq är stolta över att presentera en omfattande samling av koreansk hudvård, med inte mindre än tio fantastiska varumärken som representerar det bästa inom K-Beauty. Från Anua till Pyunkan Yul, har vi noggrant valt ut produkter som speglar den innovation och kvalitet som koreansk hudvård är känd för.

Varje varumärke i vår K-Beauty samling erbjuder unika produkter som är skräddarsydda för att möta olika hudvårdsbehov. Oavsett om du är ute efter en djupgående rengöring, intensiv återfuktning eller produkter som bekämpar ålderstecken, har vi något för dig. Upptäck skönheten i koreansk hudvård och låt din hud njuta av de fördelar som miljontals människor världen över redan har upplevt. Välkommen till K-Beauty hos Harmoniq – där skönhet och kvalitet möts.

När det kommer till K-Beauty, är det avgörande att handla från en auktoriserad återförsäljare som Harmoniq. Varför? För att kvalitet och äkthet är nyckeln till riktig hudvård. Genom att handla från en auktoriserad återförsäljare, kan du vara säker på att du får äkta produkter direkt från tillverkarna.

Äkta K-Beauty produkter är noggrant formulerade med högkvalitativa ingredienser och genomgår rigorösa kvalitetskontroller. När du handlar från en auktoriserad återförsäljare, undviker du riskerna med förfalskade produkter som kan vara ineffektiva eller till och med skadliga för din hud. Hos Harmoniq garanterar vi äktheten i varje produkt vi säljer, så att du kan känna dig trygg och säker i ditt köp.

AUktoriserad återförsäljare för:

Anua

Beauty of Joseon

By Wishtrend

COSRX

Dr.Ceuracle

I´m from

Klairs

Kocostar

Komplett Guide till Din Koreanska Hudvårdsrutin

Koreansk hudvård är mer än bara produkter; det är en ritual som omfattar flera steg för att uppnå strålande, hälsosam hud. Här är en kortfattad översikt av de tio stegen i en koreansk hudvårdsrutin. Denna rutin är mer än bara hudvård; det är en tid för självvård och att ge din hud den uppmärksamhet den förtjänar.

Koreansk hudvårdsrutin | Steg 1

Korean Oil Cleanser

오일 기반 클렌저

Fett löser fett, oljebaserad rengöring är essentiell för att effektivt lösa upp makeup och talg. Massera in produkten över ansikte och hals för att lossa makeup och smuts. Lägg sedan till ljummet vatten, fortsätt massera och skölj av. Detta steg är inte nödvändigt på morgonen.
LÄS mer & Se produkter

Koreansk hudvårdsrutin | Steg 2

Korean Cleanser

수성 클렌저

Dubbelrengöring är en hörnsten i koreansk hudvård. Efter oljebaserad rengöring, använd en vattenbaserad rengörare för att djuprengöra porerna och ta bort resterande orenheter. Denna steg utförs både morgon och kväll.
LÄS mer & Se produkter

Koreansk hudvårdsrutin | Steg 3

Korean Exfoliation

벗겨짐

Exfoliera huden 1-2 gånger i veckan, inte varje dag, för att förbereda den för efterföljande hudvårdsprodukter. Detta tar bort döda hudceller så att krämer kan tränga in och vara effektiva. Följ produktens anvisningar för att uppnå en frisk och len hud.
LÄS mer & Se produkter

Koreansk hudvårdsrutin | Steg 4

Korean Toner / Pads

토너 / 패드

Toners är en grundsten i en koreansk hudrutin. Här kan du lägga flera lager av toners för att få en maximal återfuktning.  Tänk på huden som en torr jord – För att vattnet ska tränga ner på djupet är det lättare att vattna om jorden redan är lite fuktig. En toner återställer dessutom hudens PH-värde, vilket rengöring, exfoliering och vatten har rubbat. Applicera essence med händerna eller med pads och avsluta med att försiktigt klappa in det i huden. Använd morgon och kväll.
LÄS mer & Se produkter

Koreansk hudvårdsrutin | Steg 5

Korean Essence Water

에센스

Även essence är en central del av den koreanska hudvårdsrutinen, ursprungligen från Sydkorea. Det är en hybrid mellan toner och serum, designad för att återfukta huden och främja cellförnyelse. Applicera essence med händerna, inte med pads, och klappa försiktigt in det i huden.
LÄS mer & Se produkter

Koreansk hudvårdsrutin | Steg 6

Korean Serum / Ampoule

세럼 / 앰플

Anpassa ditt serum efter specifika hudbehov som torrhet, fina linjer eller acne. Dessa kraftfulla formuleringar, inklusive boosters och ampuller, är skräddarsydda för att möta dina unika hudbehov. Välj olika serum för olika årstider för optimal hudvård. Applicera varsamt på ansikte och dekolletage.
LÄS mer & Se produkter

Koreansk hudvårdsrutin | Steg 7

Korean Sheet masks

시트 마스크

Sheet masks är viktiga i den koreanska hudvårdsrutinen. De är fyllda med näringsämnen för huden och kommer i många varianter. Applicera masken, gör något avslappnande samtidigt, och njut! Använd två gånger i veckan eller dagligen för extra lyxig hudvård. 
LÄS mer & Se produkter

Koreansk hudvårdsrutin | Steg 8

Korean Eye Cream

아이크림

Ögonen är inte bara fönstret mot själen utan är även det första som avslöjar tecken på  åldrande, eftersom huden där är tunn och känslig. Ögonkräm återfuktar och skyddar denna del av ansiktet. Använd ringfingret för att varsamt klappa in cremen längs övre och undre ögonbenet. Börja nära näsan och klappa utåt. Morgon och kväll.
LÄS mer & Se produkter

Koreansk hudvårdsrutin | Steg 9

Korean Moisturizer

얼굴 크림

En bra ansiktskräm är viktig för alla hudtyper, både torr och fet. Den tillför fukt, minskar fina linjer och förseglar näringen från serum och ansiktsmask. Applicera återfuktande creme både morgon och kväll på ansikte och dekolletage. Använd olika krämer för dag och natt. Under vintern eller när huden känns extra torr, välj en rikare krämer.
LÄS mer & Se produkter

Koreansk hudvårdsrutin | Steg 10

Korean Sun Care

선 케어

Använd alltid solskyddsfaktor, även för korta ärenden som ett besök i affären. Det är ett effektivt sätt att förebygga hudens åldrande och skydda mot hudcancer. Solkräm bör appliceras varje morgon, och vid behov under dagen, men inte på kvällen. Avsluta din hudvårdsrutin med solcreme för att säkerställa att skyddet inte täcks av andra produkter och kan effektivt skydda mot UV-strålar.
LÄS mer & Se produkter

vanliga ingredienser inom k-beauty

VI har samlat några av de vanligaste ingredienserna inom k-beauty! Så är du en k-beauty-nörd eller bara vill lära dig mer om hur k-beauty fungerar så borde du verkligen läsa dessa artiklar. Kanske hittar du en ny favoritingrediens inom hudvård!

Unika Koreanska Hudvårdskit

VI har samlat några av våra kunders favoriter i unika hudvårdspaket för att göra det lättare och smidigare för dig som kund. När du handlar ett hudvårdskit sparar du oftast en slant mot ordinarie priser och miljön tjänar på att det blir färre transporter. Alltså bättre för dig, bättre för oss och bättre för miljön.

artiklar | anua

KoreanNaturliga råvaror i fokus

Anua är noggranna i sitt urval av naturliga råvaror, med en speciell inriktning på de mest effektiva för hudvård. Dessa ingredienser används i höga koncentrationer för optimal effekt på hudproblem.
LÄS ARTIKELN

artiklar |k-beauty

KoreanGlass skin - så gör du steg för steg

Om du spenderat lite tid på skönhetssidan av TikTok har du med stor sannolikhet stött på termen “glass skin”. Men vad innebär det egentligen? Och hur får du glass skin? Läs och haka på trenden!
LÄS ARTIKELN

artiklar | beauty of joseon

Koreanbeauty of joseon för torr hud

Beauty of Joseon erbjuder en serie av hudvårdsprodukter som är särskilt utformade för att nära och återfukta torr hud, både dag och natt. Beauty of Joseon är lösningen på din torra hud!
LÄS ARTIKELN

produkter

265 produkter
Visa fler
265 produkter