LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Round Lab

Round Lab tar sin inspiration från den naturliga skönheten i Sydkorea, där hav, vind och berg möts. Deras hudvårdsprodukter utnyttjar den rena kraften från ingredienser som havsvatten från 5000 meters djup för att främja hudens hälsa och skönhet. Round Lab strävar ständigt efter att hitta de bästa hudvårdsingredienserna från hela Korea.

TRENDAR FRÅN ROUND LAB

Round Lab Dokdo Toner

Testa populära tonern från Round Lab!

Round Lab Cleansing Oil

Tvätta ansiktet med denna oljerengöring!

Round Lab Moisturizing Cream

Återfukta huden med äkta koreansk fukt!

produkter

0 produkt

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Visa fler
0 produkt

Om Round Lab

En av Round Labs mest hyllade serier är Dokdo-serien, uppkallad efter en naturskön ö utanför Koreas kust. Produkterna i denna serie innehåller mineraler och mineralrikt vatten från Dokdo-regionen, vilket ger huden fukt och klarhet.

Round Lab erbjuder även ett brett utbud av andra produkter, inklusive rengöringsprodukter, masker och krämer, som passar de flesta hudtyper, även den känsliga huden.

För de som värdesätter både naturliga skönhetsingredienser och vetenskaplig forskning är Round Lab det perfekta valet. Deras produkter är omtyckta över hela världen och fortsätter att erbjuda innovativa lösningar för en frisk och strålande hud.

Allt om populära Round Lab Dokdo Cleanser

Round Lab Dokdo Cleanser är en tjock och rik skummig produkt som effektivt tar bort fina partiklar av damm, smuts och makeuprester från din hud. Den innehåller en hög koncentration av renande mineraler från det djupa havsvattnet utanför Ulleungdo. Dessa mineraler hjälper till att bibehålla hudens fuktbalans och förhindrar överdriven uttorkning.
Produkten är också berikad med trippel hyaluronsyra, pantenol, allantoin och ceramid NP för att ge djup återfuktning och lugna huden.

Användning: Förvandla produkten till ett krämigt skum genom att blanda den med vatten. Massera varsamt in den i ditt ansikte och skölj sedan noggrant med ljummet vatten.

Allt om populära Round Lab Birch Juice Moisturizing Cream

Round Lab Birch Juice Moisturizing Cream är berikad med björkträsav, som är känd för att vara närande, antiinflammatorisk, och fylld med mineraler, enzymer, proteiner och antioxidanter. Denna creme innehåller även aminosyror, mineraler och vitaminer från björksav som skapar en kraftfull fuktbarriär för att skydda huden mot uttorkning och försegla in fukt.

Användning: Använd den som det sista steget i din hudvårdsrutin. Applicera en generös mängd på huden och fördela den jämnt som om du skapar en skyddande barriär.

Allt om populära Round Lab Sunscreen

Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF50+ PA++++ är en kemisk solskyddsprodukt som ger ett effektivt skydd mot både UVA- och UVB-strålar. Med dess höga halt av hyaluronsyra fungerar den även som en fuktighetskräm. Överexponering för solen är en av de främsta orsakerna till åldrande och utveckling av hyperpigmentering och melasma. UV-strålningen delas in i tre huvudtyper: UVA, UVB och UVC. UVC-strålningen blockeras av ozonskiktet och utgör inte en risk. Den här solskyddskrämen är mycket populär i Korea och sprids på sociala medieplattformar som TikTok över hela världen.

Användning: Applicera ett generöst lager som sista steg i din grundläggande hudvårdsrutin. Applicera krämen 30 minuter innan du exponeras för solen. Upprepa appliceringen varannan timme under utomhusaktiviteter för bästa solskyddseffekt.

Allt om populära Round Lab Dokdo Toner

ROUND LAB DOKDO TONER har en vattenliknande konsistens som snabbt absorberas av huden utan att lämna en klibbig känsla.

Det djuphavsavhämtade vattnet hjälper till att upprätthålla hudens fuktbalans genom sina rena och högkoncentrerade mineraler (som magnesium, kalcium och zink). Dessa mineraler är av naturligt ursprung och erhålls genom en patenterad process med membranfilter. Vår patenterade teknologi, Hatching EX-07, reglerar överskott av talg och effektivt exfolierar huden, avlägsnar smuts och döda hudceller. Ingredienser som panthenol, allantoin och betain ger lugnande vård och är särskilt fördelaktiga för trött och irriterad hud.

Användning: Efter rengöring, applicera tonern på en bomullsrondell och svep försiktigt över hela ansiktet. Om du föredrar "leave-on" metoden, mättar du bomullsrondeller med tonern och låter dem sitta på huden i 5 till 10 minuter.