Schwarzkopf

Schwarzkopf är ett trovärdigt märke med innovativa och pålitliga produkter som strävar efter att ta fram skönheten inom dig. Hårvård är viktigt och med hjälp av Schwarzkopfs produkter överträffas dina förväntningar kring hårvård och styling till max, vilket är varför Schwarzkopf blivit ett sådant positivt och trovärdigt varumärke. Produkterna finner du här på HARMONIQ med ett brett sortiment kring allt som har med hårvård och styling att göra.

 

TOPPLISTA

produkter

4 produkter

Om Schwarzkopf

Schwarzkopf grundades av den Berlinska kemisten Hans Schwarzkopf år 1898 och säljer allt man kan tänka sig inom hårvård och styling. Han började sitt företag med att endast sälja parfym som dock kom att bli väldigt populära bland kunderna. År 1903 tillverkade Schwarzkopf sin allra första hårprodukt, vilket var ett "puderschampoo" som löses upp i vatten. Allt eftersom har Schwarzkopf kommit ut med nya uppfinningsrika och fantastiska hårprodukter som skapar underverk för håret. Schwarzkopf är en av världens största hårvårdsmärken och har idag kunder i 125 olika länder världen över.

År 2000 lanserade varumärket sin serie "OSIS" som innehåller stylingprodukter som hårspray, hårvax, värmeskydd och annat för att skapa det allra finaste och hållbaraste svallet. Fyra år senare introducerade de sin välkända och uppskattade serie got2b som även den innehåller flera olika exklusiva stylingprodukter som skapar ett friskt och fräscht hår oavsett hårtyp.