Issey Miyake

Den japanska modeskaparen är känd för sitt arbete med kontraster när det kommer till doft. Han blandar asiatisk kultur med europeisk klassisk kultur vilket gör honom tidlös. Hans dofter är friska och feminima blandat med eleganta och spännande vilket vi på HARMONIQ gillar starkt!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Issey Miyake.

produkter

4 produkter

Om Issey Miyake

Miyake föddes år 1938 i Japan. Han studerade grafisk design på Tama Art University i Tokyo och tog examen därifrån 1964. Efter det så jobbade han både i Paris och i New York, men återvände till Tokyo på 70-talet. Under 1970-talet så experimenterade han mycket med avant-garde designs och 10 år senare kom han revolutionerande teknik med att blanda öst och väst.

Som många andra modeskapare så började han skapa sin egna parfym-kollektion också. Han lanserade sin första parfym "L'eau d'Issey" år 1992. Han designade alla sina flaskor själv och de är baserade på hans syn på månen bakom Eiffel Tornet från hans lägenhet i Paris. Två år senare släppte han sin första manliga doft "L'eau d'Issey Pour Homme".

Kroppsvård från Issey Miyake

Lyxiga produkter som deodorant och body lotion från Issey Miyake? Ja tack! Dessa hudvårdsprodukter återfuktar och mjukgör huden och lämnar dessutom kvar en fantastisk doft som påminner om friskt vårvatten, natur och skog.


Issey Miyakes damparfymer

Issey Miyakes damparfymer är perfekt för dig som gärna har en lättare doft som inte tynger ner din redan sprudlande personlighet. Damparfymerna är friska, lätta, helt utsökta och passar perfekt för dina vardagsäventyr.


Issey Miyakes herrparfymer

Issey Miyakes herrparfymer har passande dofter för flera olika personligheter och tillfällen. Oavsett om du är den sportiga typen, vill ha en tyngre doft eller en fräsch vardagsparfym så har Issey Miyake något för dig.