take over
take over

Nina Ricci
Nina Ricci

Nina Ricci

Här kan du välja mellan ett par välvalda damparfymer och hitta den Nina Ricci parfym som passar dig. Nina Ricci parfymer är till för att skapa den allra rikaste harmonin runtom dig med dofter som bidrar med lyx och elegans. I sortimentet hittar du damparfymer som utstrålar kvinnlighet och mysk men också blommor och romantik. Välj den parfym som klär dig eller välj flera för olika tillfällen!

Läs mer
Visa mindre
Nina Ricci Luna EdT Spray 30 ml
Premium
(Rek. Pris: 510 kr)
393 kr
Nina Ricci Luna EdT Spray 50 ml
Premium
(Rek. Pris: 765 kr)
589 kr
Nina Ricci Nina EdT Spray 30 ml
Premium
(Rek. Pris: 510 kr)
393 kr

Historien om Nina Ricci parfymhus

Modehuset Nina Ricci grundades utav skaparen med samma namn tillsammans med hennes son Robert Ricci i Paris år 1932. Nina blev i tidig ålder snabbt intresserad av mode och började redan som trettonåring att jobba hos olika sömmerskor som lärling. Hon började i senare ålder att jobba som designer på "Raffinhouse" och stannade där i 20 år innan hon bestämde sig för att starta sitt företag och märke "Nina Ricci".

Nina Riccis parfym som blev en succé

År 1948 lanserade Nina Ricci parfymen ''L'Air du Temps'' som betyder ''flaska med duvor''. Parfymen designades i samarbete med sonen Robert Ricci och Marc Lalique, son till glastillverkaren René Lalique och föreställer en flaska med två duvor som kork. Parfymen symboliserar kärlek, frihet och fred och blev snabbt en succé med sin unika doft utav kryddig nejlika och gardenia.

 

Här på HARMONIQ kan du välja mellan ett par fantastiska damparfymer från Nina Ricci som passar för alla tillfällen. 

Din produkt är tillagd

×
Startsidan