KEVIN.MURPHY

 Född ur samma filosofi som hudvård eftersträvar KEVIN.MURPHY samma hållbarhet, resultat och vård för hår som återfinns i hudvårdsbranschen. Du kan vårda ditt hår enligt samma princip som du vårdar din hud genom att använda dig av KEVIN.MURPHY-produkter.

 

All hårvård – från schampo, balsam, och återfuktande inpackningar till paste – är gjorda av naturliga ingredienser som ger ditt hår ett perfekt resultat utan att det slits ut. Med produkter från KEVIN.MURPHY ger du ditt hår ny styrka, volym och kraft samtidigt som det hela tiden återfuktar. Alla produkter är fria från sulfater och parabener och är certifierade Cruelty Free av PETA.

EXPLORE THE CATEGORIES

Här hittar du KEVIN.MURPHY familjerna efter behov.

Lockande nyhet från KEVIN.MURPHY.

KILLER.CURLS +
KILLER.TWIRLS

Släpp loss lockarnas potential
med KEVIN.MURPHY CURL


 Läs artikeln

TAKE A DIVE INTO THE WORLD OF KEVIN

Artiklar om KEVIN.MURPHYs produkter .

Allt om Kevin Murphys detox schampo Maxi Wash

Allt om Kevin Murphys detox schampo Maxi Wash

Kevin Murphy
Läs mer
Kevin Murphy Hydrate Me - För dig som vill ha fukt och glans

Kevin Murphy Hydrate Me - För dig som vill ha f...

Kevin Murphy
Läs mer
Kevin Murphy Repair Me - För dig som vill ha stärkande hårvård

Kevin Murphy Repair Me - För dig som vill ha st...

Kevin Murphy
Läs mer
Om hårvårds-gurun Kevin Murphy

Om hårvårds-gurun Kevin Murphy

Kevin Murphy
Läs mer

EXPLORE THE PRODUCTS

Passa på att shoppa dessa favoriter.

produkter

148 produkter
Visa fler
148 produkter

Kevin Murphys hårvård

Denna hårvårdsserie, skapad av Kevin Murphy, är ett av världens mest sålda hårvårdsmärken och skapades för att ge håret styrka och kapacitet för att forma ett friskare och hälsosammare svall. Kevin Murphy är ett märke med professionella salongsprodukter som idag säljs i över 3000 salonger över hela världen.

Kevin Murphys inpackningar och kurer

Ditt hår är ett av de viktigaste momenten när du vill göra ett gott första intryck! Därför är det också viktigt att ta hand om det på rätt sätt. Med rätt hårvårdsprodukter från Kevin Murphy kan du få till det hår som du alltid har drömt om. Kevin Murphy erbjuder ett brett utbud av hårvårdsprodukter för alla olika hårtyper. Oavsett om du har tunt, tjockt, krulligt, lockigt eller normalt hår, kan du hitta produkter som passar just ditt hår. Kevin Murphy erbjuder både inpackningar och kurer för att ge ditt hår den bästa möjliga vården. Inpackningarna är perfekta för att återfukta och reparera skadat hår.

Kevin Murphys kit

Kevin Murphys produkter är fokuserade på att ge ett naturligt och hållbart resultat. Kevin Murphy erbjuder därför ett brett utbud av hårprodukter såsom schampo, balsam, inpackningar, stylingprodukter och hårvårdsprodukter. I den här kategorin finns det därför flera olika hårvårdskit som innehåller allt du behöver för att skapa och underhålla ditt drömhår. Kit från Kevin Murphy fungerar såklart utmärkt som gåva till någon du tycker om!

Kevin Murphys kroppsvård

Vårt älskade Kevin Murphy har förutom fantastiskt hårvård, även en del kroppsvårdsprodukter som är värda att kika in. Vad sägs som en härlig och mjukgörande shave cream från Kevin Murphy? 

Kevin Murphy schampo och balsam

Kevin Murphys schampo och balsam är skonsamma och effektiva produkter som är perfekta för alla hårtyper. Schampot är gjort med naturliga ingredienser som är designade för att vara skonsamma mot håret och hårbotten. Balsamet är gjort med botaniska extrakt och eteriska oljor som hjälper till att återfukta och ge näring till håret. Dessa produkter är fria från parabener och sulfater. De är också veganska såklart! 

Kevin Murphys stylingprodukter

Om du är trött på din frisyr krävs bara rätt stylingprodukter. Kevin Murphys gåvor från himlen är flera effektiva produkter för att få ordning på din frisyr. Testa populära dry powder Kevin Murphy Doo Over för illusionen av ett tjockare hår med mer stadga. Eller varför inte en lätt och flexibel hårspray som Kevin Murphy Bedroom Hair. 

Kevin Murphy stylingverktyg

Hårspolar, kammar, hårborstar, hårspännen, you name it! För att skapa trevliga frisyrer så behövs ibland lite extra redskap. I den här kategorin med stylingverktyg från Kevin Murphy kan du vara säker på att hitta ett och annat som gärna följer med till kassan!