JUST NU! MASSOR AV VAROR TILL FANTASTISKA PRISER  LÄS MER

Allt om Kevin Murphys detox schampo "Maxi Wash".

Upplev en total detox för ditt hår med Kevin Murphy's Maxi Wash, ett schampo som ger en djuprengöring och tar bort orenheter och produktrester. Med sin innovativa formula och naturliga ingredienser har Maxi Wash blivit en favorit bland både hårvårdsexperter och entusiaster. Låt oss utforska detta fantastiska detox-schampo och upptäcka varför det kan vara precis det ditt hår behöver för att återfå sin friskhet och vitalitet.

Varför Kevin Murphy Maxi Wash?

Maxi Wash är det ultimata schampot för en total detox för ditt hår. Med sin unika formula tar det effektivt bort ackumulerade orenheter och rester från stylingprodukter som kan belasta håret över tid. Upplev den fräscha känslan av renhet och lätthet när ditt hår befrias från tunga produkter och smuts. Maxi Wash ger ditt hår en nystart och gör det redo för att absorbera näring och fukt på bästa sätt.

Återställ hårets balans med Maxi Wash

Förutom att ge en djuprengöring hjälper Maxi Wash också till att återställa hårets naturliga balans. Detta beror på dess förmåga att reglera talgproduktionen i hårbotten, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för dem som har fet hårbotten eller tendens till överproduktion av talg. Maxi Wash ger en känsla av friskhet och lämnar håret lätt och luftigt.

Så använder du Kevin Murphy Maxi Wash

För att använda Maxi Wash, applicera en liten mängd i fuktigt hår och massera varsamt in i hårbotten och längderna. Låt schampot verka i några minuter innan du sköljer noggrant. Upprepa vid behov. Efter användning kommer du att märka en tydlig förbättring i hårets textur, glans och hanterbarhet. Ditt hår kommer att kännas rent, fräscht och redo för att absorbera följande hårprodukter på ett optimalt sätt.

Reparera håret md Kevin Murphy Maxi Wash & K18 Leave-in Molecular Repair Mask

Letar du efter en perfekt duo för ditt hår, så har du hittat den!

Maxi Wash från Kevin Murphy och Leave-in Molecular Repair Hair Mask från K18, kompletterar varandra på ett perfekt sätt. Med dessa två tillsammans, får du ett starkare och friskare hår. Så hur använder man dessa? 

Steg 1:

Börja med att schamponera håret med Maxi Wash från Kevin Murphy som är ett detox-schampo som innehåller AHA-syror och som bryter ned fett, detoxar och tar bort alla typer av orenheter i håret som byggts upp under tid. De eteriska oljorna tränger ner i hårbotten för att fräscha upp håret och rensa en oljig eller flagnande hårbotten. När du använt detta så har du öppnat upp hårstråna, vilket gör stråna mer tillgängliga för att ta emot något vårdande - där av steg 2!

Steg 2:

Steg 2 är att använda den fantastiska hårmasken från K18. Denna silikonfria formel tränger djupt in i hårets cortex och återställer håret till dess naturliga, ungdomliga tillstånd på bara 4 minuter. Den verkar också lugnande på hårets fjällskikt och porositet.

Mer om Kevin Murphy: