JOBBA HOS OSS

Vi hoppas såklart att nya medarbetare har något typ av intresse för makeup, hudvård, hårvård eller parfymer, för det har vi! Då tror vi också att jobbet blir ännu roligare eftersom vi då och då går på roliga event, testar produkter och bokstavligen talat jobbar i en miljö fylld med härliga skönhetsprodukter från nästan 300 olika varumärken.

Lediga tjänster:

Vi söker en frisör & en hudterapeut

Vi söker en frisör & en hudterapeut

Den här tjänsten är perfekt för dig som vill komma till jobbet (som anställd eller inhyrd - du väljer!) och känna av harmonin som vår fina salon...
Läs mer

 
"Det bästa med att jobba på Harmoniq är att få vara delaktig i företagets framtid och visioner" 
Andreas - butiksmedarbetare


Harmoniq ♥ fackförbund

Vi är medlemmar i Sveriges hudterapeuters riksorganisation, frisörföretagarna och svensk handel för att alltid vara uppdaterade på våra anställdas arbetsvillkor. Vi är såklart också anslutna till respektive områdes fackförbund.

Våra avdelningar.

 Vi har flera olika avdelningar som exempelvis marknad, ekonomi, salong, butik och lager där vi är flera skönhetsgalna arbetsmyror!

 

Vår rekrytering.

  Vid rekrytering samarbetar vi bland annat med arbetsförmedlingen för att tillsammans hitta sätt för att kunna sysselsätta de som inte redan har en given plats på arbetsmarknaden. Hos oss är olikheter något positivt oavsett kön, kulturell tillhörighet eller ursprung.