Bronza

Med Bronza Hydrating Bronzing Mist får du en mjuk och fräsch spray som fördelar sig jämt över huden utan att lämna kanter. Gradvis hjälper den dig att få en perfekt gyllene hudton med extra lyster. Produkten är berikad med kokosvatten och passar alla hudtyper. Tack vare att sprayen även innehåller antioxidanter håller den din hud återfuktad.

Bronza Bronzing Mousse Natural Bronze är lätt att applicera, helt fri från parabener och berikad med närande oljor. Tillsatta vitaminer ger dessutom extra näring och fukt till din hud. DESSUTOM HELT VEGANSKT!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Bronza.

produkter

6 produkter

Historian bakom Bronza

Giannina är grundaren bakom salongen och e-handeln Bronza. Idag utför dem spraytan, erbjuder produkter inom self-tanning och utbildar blivande spraytanartister från salonger i hela Sverige. Men allt startade långt borta, i en stad full av förhoppningar.

På en resa till Los Angeles, 2015, formades en dröm om en plats där sol, strand, ljus och positivitet alltid är närvarande. Med en hemlig vision åkte Giannina tillbaka till Stockholm där hon utbildade sig inom spraytan. Ur drömmen föddes idén till att skapa Sveriges första salong specialiserad på bronzing.

2016 öppnade Bronza, en oas-liknande bronzingsalong dit man kommer för att få marknadens bästa spraytan och som man lämnar med ett härligt glow och fylld av energi.

Produktutveckling under två år

Hon blev snabbt intresserad av att prova varenda märke och produkt på marknaden inom både spraytan och self-tanning. Snart upptäckte hon att både resultat och kvalitet ofta varierar och väntan var lång innan man fick duscha av produkten. Jakten på den snabbverkande, jämnt fördelande formulan med en doftfri, naturlig nyans började.

Det här blev avsparken för en lång utvecklingprocess där hon och hennes team på Bronza inte kompromissade med något. Sedan 2017 har dem testat, ändrat, doftat, justerat och testat igen – allt för att finna den perfekta formulan, färgen, doften och hållbarheten. Hon är därför nu så stolt över att kunna lansera egna produkter under namnet Bronza.