Nioxin

Upptäck Nioxins hårvård som är specifikt designad för dig med tunt hår. Nioxin är det enda salongsmärket med mer än 25 års erfarenhet av håravfall och hjälper dig att förverkliga dina drömmar om ett vackert, fylligt och märkbart tjockare hår. Med Nioxins expertis har effektiva produkter som schampo och Nioxin Diaboost tagits fram för att vårda hår och skalp. Med System 1, System 2, System 3, System 4, System 5 och System 6 kan du hitta de produkter hos Nioxin som är bäst anpassat till ditt hår och dess behov. 

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Nioxin.

produkter

31 produkter
Visa fler
31 produkter

Om Nioxin

Nioxin har engagerat all sin forskning och utveckling sedan 1991 till att förse varje användare med naturligt tunt eller märkbart tunnande hår med de bästa resultaten. Med mer än 25 års erfarenhet av håravfall är Nioxin en riktig vinnare och i framkant när det gäller hårvård. Nioxin anser att hårbotten är en förlängning av ansiktshuden och att den bör behandlas likadant. Sedan Eva Graham skapade varumärket har Nioxin skapat en ny gren inom hårvårdsbranschen och gett hopp åt män och kvinnor världen över. Nioxin är det främsta valet bland frisörer för håravfall och vinnare av Stylist Choice-priset 15 år i rad.

Vad orsakar håravfall?

Enligt Nioxin är det runt 50% av befolkningen som någon gång under sin livstid kommer uppleva håravfall, du behöver därför inte känna dig ensam och med Nioxins produkter finns alla möjligheter i världen! Det finns några huvudsakliga anledningar som kan orsaka håravfall och dessa är genetik, stress, matvanor och miljöfaktorer. 

Nioxin 3D Care Systems

Med Nioxins rengörande schampo, vårdande balsam och behandlande Scalp Treatment finns alla förutsättningar för att göra din come back från tunt hår. Med Nioxins vårdande produkter får ditt hår och hårbotten allt det behöver för att ge dig tätare och friskare hår med extra volym och glans på köpet.


Nioxin 3D Styling

Nioxins värmeskydd och stylinggel är värt att investera i för dig som önskar ett fylligare hår med mer volym, glans och stadga. Nioxins produkter är nämligen speciellt utformade för att vidga dina hårstrån och ge det där fylliga håret som du är ute efter. Tillsammans med Nioxins andra produkter blir stylingprodukterna det perfekta komplementet!


Nioxin Intensive Care

Intensiva behandlingar som populära Nioxin Diaboost och Nioxin hårmask är ett måste i din kamp för fylligare hår. Produkterna är vårdande och skyddar håret mot slitage och ger märkbart tjockare hår efter bara en behandling.