Eneomey

Eneomey är märket som med bevisad anti-age effekt, tar hand om din hud på riktigt och stärker, bygger upp och vårdar din hud till det bättre och finare. Eneomey passar dig som har känslig och lättirriterad hud, men även dig som har fet och oljig hud som kräver anpassad hudvård. Oavsett om du behöver en effektiv rengöring som Eneomey Soft Cleanser eller en ansiktsmask till din dagliga rutin som Eneomey Hyaluronic Masque, så finns det något för dig i Eneomeys samling av underbara hudvårdsprodukter. Eneomey har förutom fantastisk hudvård och kroppsvård, även makeup.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Eneomey.

produkter

19 produkter
Visa fler
19 produkter

Mer om Eneomey & bevisad anti-age effekt

Eneomeys laboratorium utarbetar ett dynamiskt kosmetologiprogram vars anti-aging effekt är bevisad. Den perfekta koncentrationen av de aktiva ingredienserna so bland annat stabiliserad vitamin C, glykolsyra och fytinsyra ger optimala resultat. Experterna rekommenderar en antioxidantvård på morgonen plus ett solskydd och sedan en stimulerande vård på kvällen, varje dag. Eneomey-programmet jobbar för att generera yngre hud.

Eneomeys laboratorium har utfört flera kliniska studier för att bevisa effektiviteten hos sina produkter. Dessa studier har utförts med mätinstrumentet VISIA, ett genuint diagnosverktyg som möjliggör hudutvärdering av ansiktet med en objektiv uppföljning av resultaten

Hudvård från Eneomey

Med Eneomeys hudvårdsprodukter får du vetenskapligt framtagna produkter som med varje ingrediens tar dig närmare din drömhy. Oavsett om du behöver komplettera något i din hudvårdsrutin eller om du börjar från grunden, så finns allt du behöver som ansiktsrengöring, solskydd, serum och ansiktskräm.

Kroppsvård från Eneomey

Om du ska välja en ny kräm till din kropp så borde du välja en som stimulerar cellaktiviteten så som Eneomeys body lotion gör. För förutom att du får en återfuktad hud så får du även en silkeslen och mjuk hud!

Läppglans från Eneomey

Känns dina läppar torra och färglösa? Eneomey har läppglans som förutom lämnar en fin glans och färg, också återfuktar dina läppar.