Hawaiian Tropic

Idag är Hawaiian Tropic ett av världens mest kända varumärken inom solskydd och sololja som har en fantastisk uppfriskande doft av kokos. Därför säljer vi det hos oss på HARMONIQ! Här kan du hitta den mest populära "Hawaiian Tropic Dark Tan Oil Dark".

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Hawaiian Tropic.

produkter

35 produkter
Visa fler
35 produkter

Hur Hawaiian Tropic grundades

År 1969 grundade Ron Rice det framgångsrika företaget "Hawaiian Tropic" som nu är det mest kända solskydd- och sololje- varumärke. Produkten i sig innehåller olika Hawaiianska blandningar av olika plantoljor. Huvudsyftet var från början att produkten var till för de solande amerikanerna på västkusten i USA.

Ron Rice var född som entreprenör då han redan som 5-åring stod i sitt egna försäljningsstånd och sålde bland annat äpplen, vindruvor och äppelcider utanför sitt hus. Han började studera på University of Tenneesse i syfte att bli lärare, och på studielov tillbringande han sin tid i Florida som en badvakt. Rice älskade det varma klimatet och livet på stranden och beslutade sig för att bli kemi-lärare och fotbollstränare på Florida High School efter han fått sin examen.

När han var på semester på Hawaii märkte han en sak - kvinnorna där hade en naturlig olja på sina kroppar för att skydda sig mot solen. Han hade själv försökt ta fram den bästa produkten för att skydda sin hud mot solen och blev nu mer motiverad att ta fram ännu ett nytt exemplar som skulle kunna göra honom lika solkysst som hawaiianerna.

Det fick honom att skapa företaget Hawaiian Tropic i slutet av 60-talet. Hans produkter blev snart väldigt framgångsrika eftersom ingen någonsin hade hört om en naturlig sololja förut. Sololjan innehåller också Aloe Vera, eftersom det är naturens bästa läkningsmedel.

Hudvård från Hawaiian Tropic

Det är självklart att du ska få en bit av tropiskt paradis i din dagliga hudvårdrutin! Hawaiian Tropic har mängder med väldoftande oljor och krämer som gör din hud fantastiskt mjuk och len.