Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Hawaiian Tropic
Self Tanning Eraser 200 ml

179 kr
{{ price }}
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

 • Användning

  En self-tanning eraser är en produkt som används för att ta bort eller korrigera self-tanningprodukter på huden. Den är utformad för att effektivt avlägsna eller minska färgen från en applicerad self-tanningprodukt.

  För att använda en self-tanning eraser följer du vanligtvis dessa steg:

  1. Applicera erasern på de områden där du vill ta bort eller korrigera self-tanningprodukten. Se till att huden är torr och ren innan du applicerar produkten.

  2. Låt erasern verka enligt anvisningarna på förpackningen. Det kan ta några minuter eller längre tid beroende på produkten. Det är viktigt att följa anvisningarna noggrant för att undvika eventuella biverkningar eller oönskade resultat.

  3. Efter den rekommenderade tiden, använd en fuktig trasa eller en fuktad bomullsrondell för att försiktigt torka av erasern och self-tanningprodukten från huden. Var försiktig så att du inte gnuggar för hårt och irriterar huden.

  4. Skölj av området med vatten för att ta bort eventuella rester av erasern och self-tanningprodukten.

  5. Vid behov kan du upprepa processen om du inte har fått önskat resultat efter första användningen.

  Det är viktigt att notera att olika self-tanning erasers kan ha olika instruktioner och rekommendationer. Det är därför viktigt att läsa och följa anvisningarna som följer med produkten noggrant för att uppnå bästa möjliga resultat och undvika eventuella problem med huden.

 • Beskrivning

  Hawaiian Tropic Self Tanning Eraser är enkel att använda och tar bort brun utan sol-rester på bara några minuter. Med 2 i 1-funktion i form av rengöring och primer, återfuktar den och ger huden lyster samtidigt som huden blir redo för nästa brun utan sol-produkt. Skonsam mot huden. Med den klassiska doften som för tankarna till Hawaii.

  - Tar snabbt bort brun utan sol-rester
  - 2 i 1-funktion: rengöring och primer
  - Återfuktar huden och ger lyster
  - Med den klassiska Hawaiian Tropic doften
  - Vegansk

  Art nr:
  • HawaiianTropic960120
  EAN-kod:
  • 5099821131401
  Produktbenämning
  • Self Tanning Eraser 200 ml
 • Ingredienser

  Aqua, Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Parfum, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Caprylyl Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Sodium Chloride, Citric Acid, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate,, Please note that ingredients may change from time to time. You will find an updated list of ingredients on the package.

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Hawaiian Tropic är ett varumärke som har en lång historia av att tillverka högkvalitativa solskyddsprodukter och sololjor. Med en ikonisk doft av kokosnöt, har Hawaiian Tropic blivit ett av de mest kända varumärkena inom solskydd över hela världen. Genom att använda högkvalitativa ingredienser och innovativ teknik, har Hawaiian Tropic skapat en rad solskyddsprodukter som ger ett effektivt skydd mot solens skadliga strålar samtidigt som de ger en härlig känsla av mjukhet och fuktighet till huden.

  På HARMONIQ har vi samlat ett urval av de bästa solskyddsprodukterna från Hawaiian Tropic, inklusive deras mest populära produkt - "Hawaiian Tropic Dark Tan Oil Dark". Den här sololjan är perfekt för dem som vill ha en naturlig och djup solbränna samtidigt som de skyddar sin hud mot solens skadliga strålar. Med en formula som innehåller en unik blandning av exotiska oljor och fuktgivande ingredienser, ger denna sololja en härlig känsla av mjukhet och fuktighet samtidigt som den ger ett effektivt skydd mot UV-strålar.

Relaterade produkter

Prisvärda kompisar

Liknande produkter