LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Pyunkang Yul

Dyk in i världen av Pyunkang Yul, där traditionell koreansk medicin möter modern hudvård. Grundat av Pyunkang Oriental Medicine Clinic, är detta varumärke dedikerat till att skapa hudvårdsprodukter som är både milda och effektiva, perfekta för alla hudtyper, inklusive de mest känsliga. Med en filosofi som bygger på minimalistiska och naturliga ingredienser, erbjuder Pyunkang Yul en hudvårdsrutin som återställer och bibehåller hudens naturliga balans. Upptäck en ny nivå av hudvård som är skonsam, närande och framför allt, effektiv.

Upptäck det bästa från Pyunkang Yul

Med få ingredienser på traditionellt koreanskt vis, får du effektiva och skonsamma hudvårdsprodukter.

produkter

40 produkter
Visa fler
40 produkter

Auktoriserade återförsäljare av Pyunkang Yul

Pyunkang Yul, med rötter i den anrika Pyunkang Oriental Medicine Clinic, är ett koreanskt hudvårdsmärke som kombinerar traditionell medicin med modern hudvårdsforskning. Märket grundades 2016 av Pyunkang Korean Medicine Hospital, en institution med över 40 års erfarenhet av att behandla atopiska hudsjukdomar. Deras produkter är kända för att vara allergivänliga, med minimalistiska och naturliga ingredienslistor som minimerar hudirritation och maximerar fördelarna för huden. Pyunkang Yul står för renhet, kvalitet och innovation, och erbjuder produkter som återskapar hudens naturliga balans genom att bibehålla dess olje- och fuktbalans.

Pyunkang Yuls sortiment återspeglar en filosofi om att använda endast de mest nödvändiga ingredienserna, inklusive traditionella österländska örter och växtextrakt som stärker huden och ger den lyster. Alla produkter är 100% tillverkade i Korea och följer en strikt cruelty-free policy. De är fria från syntetiska färgämnen, dofter och konserveringsmedel, vilket gör dem till ett säkert val för alla hudtyper.

Varumärket erbjuder en rad prisvärda, högkvalitativa produkter, från Essence Toner och Nutrition Cream till Mist Toner, vilka alla bidrar till att återfukta och balansera huden. Essence Toner ger djup återfuktning och balanserar hudens pH, medan Nutrition Cream erbjuder intensiv näring och fuktlåsning för en silkeslen hud. Mist Toner är en uppfriskande toner, perfekt för återfuktning under hela dagen.

Sammanfattningsvis är Pyunkang Yul mer än bara ett skönhetsmärke; det är en förkroppsligad vision av autentisk koreansk hudvård som kombinerar tradition, forskning och innovation. Pyunkang Yul är valet för den som söker en genuin hudvårdsupplevelse som tar hand om din hud och dess unika behov. 

Allt om populära Pyunkang Yul Essence Toner

Pyunkang Yul Essence Toner erbjuder en lugnande lösning för irriterad hud med en formel som är noggrant utvecklad från naturens bästa ingredienser. Denna toner är framtagen av experter på Pyunkang Yul Eastern Medicine Clinic, en institution med ungefär 50 års erfarenhet inom hud- och respiratoriska sjukdomar. Med endast sju essentiella ingredienser, väljs varje komponent för sin förmåga att återfukta och föryngra huden. Genom att avlägsna alla onödiga kemiska ämnen, fokuserar produkten på att använda de säkraste och mest effektiva ingredienserna för att vårda och revitalisera trött och irriterad hud.

Huvudingrediensen, astragalusrotextrakt, tränger djupt in i huden, erbjuda mycket mer återfuktning än vanligt vatten och förbättrar hudens elasticitet med sina antioxidanter och isoflavonoider. Essence Toner har en tjock, essensliknande konsistens som koncentrerar aktiva ingredienser, vilket gör den idealisk för torr och kombinerad hud. Denna dermatologiskt testade produkt skapar inga irritationer. Den absorberas perfekt av huden utan att kännas klibbig och kan användas antingen som en ersättning för kräm eller appliceras efter ansiktskräm.

Allt om populära Pyunkang Yul Moisture Ampoule 

Pyunkang Yul Moisture Ampoule är en hudvårdsprodukt som innehåller endast sex nödvändiga ingredienser, noggrant utvalda för att vitalisera och återuppliva huden. Detta märke fokuserar på att skapa kosmetiska produkter som skyddar huden, därav har de avlägsnat onödiga kemiska ämnen, och använder bara minimalt med säkra komponenter. Dessa inkluderar parfymfria, färgfria och säkra EWG-ingredienser, vilket gör produkten idealisk för trött och irriterad hud.

Pyunkang Yul Moisture Ampoule skapar en kraftfull fuktbarriär. Istället för att använda renat vatten, använder denna produkt berberisrot för att återfukta huden genom att skapa en fuktbarriär som ligger mellan hudcellerna. Berberisrotens unika struktur hjälper till att låsa in fukten och behåller hudens fukt hela dagen. Dessutom har berberisrotens alkaloider en snabb lugnande effekt på irriterad hud.

Denna produkt är också certifierad och har visat noll irritation i strikta hudtester utförda av Korea Dermatology Research Institute, samt uppfyller kraven för den rigorösa europeiska certifieringen.

Speciellt anpassad för fet och problematisk hud, lindrar denna ampull överhettad hud och reglerar överdriven talgproduktion.

För att använda, ta en liten mängd och applicera på panna, näsa, kinder och haka. Värm produkten mellan handflatorna innan du sprider ut gelen över hela ansiktet. Tryck försiktigt in produkten tills den är fullständigt absorberad, för att maximera dess återfuktande och lugnande egenskaper.

Allt om populära Pyunkang Yul Moisture Serum

Pyunkang Yul Moisture Serum är en speciellt framtagen produkt som erbjuder den perfekta balansen av återfuktning för att främja en hälsosam och balanserad hud. Detta serum är idealiskt för att lugna och kyla ner samtidigt som det tillhandahåller djupgående fukt till irriterad, känslig, fet eller uttorkad hud. Dess lätta konsistens absorberas snabbt av huden och lämnar ingen oljig känsla efter sig.

Allt om populära Pyunkang Yul Moisture Cream

Pyunkang Yul Moisture Cream är en effektiv dagkräm som passar alla hudtyper, inklusive känslig, aknebenägen och fet hud. Denna fuktkräm är formulerad med säkra och milda ingredienser, helt utan parfym och konstgjorda färgämnen. Dess krämiga men lätta konsistens glider enkelt på huden, absorberas snabbt och lämnar huden mjuk och smidig utan en oljig eller klibbig känsla. Idealisk för att bevara fukten och bibehålla en strålande och ungdomlig hud hela dagen.

Krämen är särskilt lämplig för personer med känslig, aknebenägen, fet, uttorkad eller obalanserad hud. Den är lättare än Nutrition Cream och ger utmärkt återfuktning, är enkel att applicera och absorberas snabbt, vilket gör den perfekt för fet eller känslig hud. Produkten är cruelty-free och inte testad på djur. Pyunkang Yul-produkter är registrerade i det europeiska CPNP, vilket innebär att de uppfyller strikta krav som förbjuder djurtester.

För att använda denna fuktkräm, ta en liten mängd och massera in i ansikte och hals. Klappa och pressa varsamt in krämen tills den är helt absorberad. Används både morgon och kväll för bästa resultat.

Allt om populära Pyunkang Yul Deep Clear Cleansing Balm

Pyunkang Yul Deep Clear Cleansing Balm är en innovativ rengöringsprodukt som kombinerar växtbaserade ingredienser för att effektivt rena, lugna och återfukta huden. Denna unika rengöringsbalm börjar som en fast substans och omvandlas till en mjuk oljerengöring vid kontakt med huden. När den sköljs av blir den mjölkvit, lämnande huden ren och återfuktad. Dess formula, rik på riskli, macadamiafrö- och solrosfröolja, tillför näring samtidigt som den rengör. Grönt tefröolja fungerar lugnande och rengörande, medan tea tree- och centella asiatica-extrakt lindrar irritation och motverkar finnar för en slätare hud. Ceramid, panthenol och hyaluronsyra stärker hudens fuktbarriär, medan aubergine- och lakritsrotextrakt jämnar ut och ljusar upp ojämn hudton.

Denna balm är lämplig för alla hudtyper, även känslig hud, och kan användas på hudtillstånd som uttorkad, trött, irriterad hud, samt finnar, torrhet, strävhet, glåmighet och ojämn hudton. Alla ingredienser är EWG-gröna, säkra och effektiva för alla hudtyper. Produkten är cruelty-free och inte djurtestad, i enlighet med PKYs registrering i europeiska CPNP, som förbjuder djurtester.

För att använda denna rengöringsbalm, skopa upp en liten mängd med spateln och applicera på torr hud. Massera in balmet med cirkulära rörelser för att emulgera smink och smuts. Avsluta med att skölja väl med ljummet vatten och klappa huden torr.

Allt om populära Pyunkang Yul Cleansing Foam

Pyunkang Yul Cleansing Foam är en djupt återfuktande och snabbt lugnande ansiktsrengöring. Den använder Saposhnikovia Divaricata-rotextrakt istället för renat vatten, vilket omedelbart skapar en fuktbarriär som minimerar fuktförlust efter användning. Denna ingrediens lugnar känslig hud och förhindrar aktivering av skadliga ämnen.

Denna rengöring innehåller milda, naturliga, ytaktiva ämnen utvunna från kokosnöt som skapar ett skonsamt och effektivt skum för djup rengöring. Dess unika, stretchiga och viskosa konsistens drar till sig och absorberar orenheter som ansamlats i porerna, samtidigt som den minimerar hudirritation med ett mjukt och slätt skum.

Pyunkang Yul Cleansing Foam är lämplig för alla hudtyper, och har genomgått dermatologiska tester som visar att den inte orsakar någon irritation. För att använda denna rengöring, kläm ut en liten mängd på torr hud. Använd sedan handflatorna för att sprida ut rengöringen och tillsätt vatten för att skapa ett lödder. Avsluta genom att skölja av med ljummet vatten för en ren och fräsch känsla.