LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Håraccessoarer

Håraccessoarer kan i vissa fall vara avgörande för hur din frisyr blir! Med klassiska hårnålar kan du till exempel ge dig frisyr lite extra hållbarhet och med vackra klämmor kan du piffa till ditt utseende och skapa en elegant look. En vardaglig frisyr kan enkelt uppnå lyx och elegans med bara lite håraccessoarer.

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

MER OM HÅR

5 enkla frisyrer på 5 minuter

5 enkla frisyrer på 5 minuter

Slipp stressiga morgnar med 5 enkla frisyrer som förutom att de är otroligt fina i all sin enkelhet, också bara tar 5 minuter av din tid!


Läs mer
GHD rise hot brush - fixa årets trendigaste frisyr på tio minuter!

GHD rise hot brush - fixa årets trendigaste fri...

Gardinlugg och böjda toppar är något som varit på tapeten i flera år, och snyggt är det! Jag har provat de flesta verktygen på marknaden - värme...
Läs mer

GUIDE: Låg tofs med lösa lockar

GUIDE: Låg tofs med lösa lockar

En enkel frisyr som verkligen gör ett statement! Här kommer en fulländad guide hur du skapar en låg tofs med mjuka lockar, med några få enkla st...
Läs mer

TOPPLISTA

produkter

78 produkter
Visa fler
78 produkter

Håraccessoarer till fest, bröllop och mycket mer

Håraccessoarerna du hittar på Harmoniq.se är perfekta för att sätta en touch på vardagen eller för att skapa elegantare looks till större tillfällen som bröllop eller fest. Hos oss finns håraccessoarer för kort hår, långt hår, dam, bröllop och fest. Kanske har du tröttnat på din vanliga frisyrer dag ut och dag in? Då kan det vara perfekt att handla hem lite håraccessoarer som du kan ta fram på gråa dagar, eller varför inte ge bort det som en fin gåva till någon du tycker om.