Tabac

Tabac är en komposition av kryddiga toner avrundade med exotiska träslag,mysk och ambra. En omisskännlig och långvarig doft med en diskret närvaro.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Tabac.

produkter

13 produkter
Visa fler
13 produkter

Tabac dofter

Det är ingen hemlighet att Tabac är känt för sina dofter. Dessa dofter är mycket unika och har en mycket stark och intensiv aroma, vilket är anledningen till att många människor gillar dem så mycket. En av de mest populära dofterna från Tabac är Original. Denna doft är kryddig och har en intensiv och härlig doft. Original är en av de mest kända och älskade dofterna från Tabac.


Tabac hudvård och hårvård

Tabac erbjuder flera hud- och hårvårdsprodukter för män som på ett effektivt sätt ger otroligt återfuktande och bra resultat! Dessutom doftar Tabacs deodoranter och håroljor fantastiskt gott.


Tabac rakning

Tabac är en av de ledande aktörerna inom skönhetsvård och har tillverkat skäggvårdsprodukter i över 60 år. Högkvalitativa rakprodukter, skäggoljor och skäggvaxer som håller skägget i form och ger en mjuk och skön känsla. Tabac är ett tyskt märke som är känt för sin kvalitet och perfektion.