Borstrengöring

Ge dina borstar och penslar lite extra kärlek! För att din makeup ska få ett maximalt resultat och för att undvika blemmor, finnar, smutsig och aknebenägen hud så krävs det rena sminkborstar. I den här kategorin hittar du borstrengöring som du enkelt kan använda för att göra dina älskade sminkborstar skinande rena.

   produkter

   4 produkter

   Hur ofta ska man tvätta sina sminkborstar?

   En stressig morgon efter den andra gör att tvättning av sminkborstar kanske inte står högst upp på prioritetslistan. Men faktum är att det finns många nackdelar med att inte tvätta dina sminkborsta, och såklart många fördelar med att göra det. Nackdelarna är att om du inte tvättar dina sminkborstar så bildar massor med smuts och bakterier som gör din hud oren och kan i värsta fall bidra med finnar och oljig hud. Fördelarna med att tvätta sminkborstarna är att du minskar risken för oren hud med finnar, samt att det blir enklare att applicera ditt smink eftersom borstarna blir som nya!

   Vårt bästa tips är att rengöra dina sminkverktyg minst en gång i veckan, iallafall grundligt en gång i månaden och att komplettera med en rengörande, antibakteriell spray som du enkelt kan spraya på efter varje användning.