Garnier

Garnier har allt ifrån hudvård, kosmetika, hårvård, hårfärger, till olika sorters solvård. Garnier Miracle Skin Perfector BB cream är ett exempel på en mycket omtyckt och populär produkt som framhäver din egen hudton. Den finns till både torr/normal, och till oljig/kombinerade hy. I denna serie finns det även en concealer som är till för att dölja trötthetstecken, släta ut rynkor och tillföra fukt. Älsklingarna är många, så upptäck Garnier!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Garnier.

produkter

171 produkter
Visa fler
171 produkter

Garnier rengöring, hudvård och solskydd

Garnier startades år 1904 av Alfred Amour Garnier. Han hade redan då en klar bild vad han ville göra, målet var att kunna vara med och hjälpa kunderna med sin naturliga skönhet, och att komma med något bättre och effektivare än vad som då redan fanns.

Det första Alfred gjorde var en lotion med plantextrakter som på djupet rengjorde håret samtidigt som det skyddade. Efter den fortsatte hans sortiment öka kraftigt och märket blev väldigt populärt. Anledningen till att Garnier är så intressant och populärt är just för att det finns produkter som passar alla, oavsett hudtyp, hårtyp eller ålder. Det finns alltså något för allas skönhetsbehov. Garnier har idag fortfarande samma mål som vid starten, och det är att hitta lösningen till naturlig skönhet.