DAGENS JULDEAL! Upptäck nya deals! LÄS MER

Hollister

Hollister symboliserar verkligen den amerikans­ka drömmen om frihet. Tänk dig södra Kaliforniens stränder fyllda av ungdomar som surfar under en klarblå himmel. Den känslan vill Hollister förmedla i allt från kläder till dofter. Från början satsade företaget uteslutande på kläder, men 2011 släppte man sin första parfym. Parfymen gjorde succé och har fått ett helt koppel av efterföljare. Bland annat Hollister Wave For Him, en frisk och härlig doft för män inspirerad av södra Kaliforniens vidsträckta stränder och den klassiska Hollister-killen som surfar på dess vågor. En annan spännande parfym är Hollister Wave For Her - en spontan, sportig och ungdomlig doft för aktiva tjejer. Du hittar ett brett sortiment av Hollisters dofter i butik eller här på Harmoniq.se

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Hollister.

produkter

6 produkter

Om Hollister

Hollister är ett amerikanskt företag som grundades år 2000. Med fokus på livsstilsmode och storytelling har man snabbt erövrat världen. För Hollister är ett varumärke som sticker ut från mängden. Hela upplevelsen är unik - allt i från inredningen i butikerna och servicekonceptet med ung engelsktalande personal, till egna livesändningar från stranden i Kalifornien.

Damparfymer från Hollister

Damparfymer från Hollister omges om ungdomliga dofter som passar den ungdomliga och sportiga kvinnan som inte får nog av livet! Dofterna består av kombinationer av jasmin, ljust trä och citrusfrukter som ger känslan av friska sommardagar på stranden.

Herrparfymerna från Hollister

Herrparfymerna från Hollister får vilken kille som helst att förvandlas till en världsvan surfare längs med Kaliforniens stränder. Här finner du riktigt sportiga och fräscha dofter från Hollister!