LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Exuviance
– Ansiktsmask –

Steg 7 (BONUS)

Exuviance Ansiktsmasker: Din hemliga boost för strålande hud

Unna dig själv en spa-upplevelse hemma med Exuviance ansiktsmasker. Dessa masker är designade för att ge din hud den extra omsorg den förtjänar, oavsett om det handlar om att återfukta, ge lyster eller djuprengöra. Med en mängd olika konsistenser och typer, från sheetmasker som smälter in i huden till masker som tvättas eller dras av, finns det en Exuviance ansiktsmask för varje tillfälle och behov. Låt dessa masker bli din go-to när din hud behöver det där lilla extra, och upplev skillnaden i din hudvårdsrutin.

Varför Ansiktsmasker?

Flera fördelar med en enda produkt

Ansiktsmasker erbjuder en rad hudvårdsfördelar, från att leverera de näringsämnen din hud längtar efter till att förbättra hudens utseende. Rätt ansiktsmask kan hjälpa till att återfukta huden, ta bort överflödiga oljor och orenheter, samt förbättra utseendet på porer.

 

Anpassa efter din hudtyp

Med så många alternativ och former att välja mellan, är det viktigt att välja den mask som bäst kompletterar din hudtyp och dina specifika hudproblem.

 

Identifiera ditt huvudsakliga hudproblem & Välj rätt Ansiktsmask

Oavsett om det är torrhet, oljighet, akne eller pigmentering, börjar med att identifiera ditt huvudsakliga hudproblem. Detta kommer att vägleda dig till den bästa masken för dina behov.

Olika typer av Ansiktsmasker från Exuviance

Kol/LERmasker

Dessa masker hjälper till att ta bort skräp, toxiner och olja samtidigt som de klargör och förfinar porerna. De är idealiska för oljig eller aknebenägen hud.

 

Exfolierande Masker

Dessa masker exfolierar skonsamt för att ta bort döda hudceller från hudens yta, vilket ger fördelarna med en peeling utan irritation. De är idealiska för alla hudtyper och innehåller ingredienser som NeoGlucosamine för att exfoliera, ljusa upp och stärka huden.

Exuviance Detox Mud Mask

Verkar detoxande med Hjälp av aktivt kol

Så använder du Exuviance
Detox Mud Mask

Applicera masken i ett jämnt lager och sköljes av efter ca 10-15 minuter. Passar alla hudtyper och är särskilt bra för en hud med fet tendens eller en aknebenägen hud.

Egenskaperna hos Exuviance
Detox Mud Mask

  • Djuprengörande ansiktsmask.
  • Aktivt kol fungerar som en magnet för smuts och talg.
  • Huden blir jämnare och får ny lyster.

Detox Mud Mask är en ansiktsmask som har en krämig och härlig textur. Den innehåller aktivt kol, lera och Exuviance patenterade NeoGlukosamin som bidrar till fukt och utslätande av huden. Ansiktsmasken verkar detoxande tack vare bland annat aktivt kol som drar till sig smuts, föroreningar och fett likt en magnet. Leran bidrar till att reglera talg och minskar synlighet på förstorade porer och blanka partier. Detox Mud Mask passar alla hudtyper, men är optimal för en hud med fet hudtyp och/eller aknebenägen hud. Kan med fördel appliceras lokalt i T-zon eller problemområden på övriga hudtyper för att ge bäst effekt. Huden efterlämnas klar, djuprengjord och med en fräsch känsla.

 

Tips! Denna ansiktsmask är perfekt att kombinera med en återfuktande ansiktsmask efteråt, kika gärna på Exuviance Daily Firming Mask.

Exuviance Anti-Pollution Renewal Mask

Binder fukt i huden och gör huden mjuk och följsam

Så använder du Exuviance
Anti-Pollution Renewal Mask

Appliceras på kvällen med en lätt massage så att produkten smälter in i huden. Låt huden absorbera ansiktsmasken innan efterföljande produkt. Mask och nattkräm ska sitta kvar under natten. Kan gärna användas 2-3 ggr per vecka, eller närhelst huden behöver extra omsorg.

Egenskaperna hos Exuviance
Anti-Pollution Renewal Mask

  • Återfuktande nattmask.
  • PHA-syra och anti-pollution complex stärker skyddsbarriären.
  • Huden får ny lyster och får en jämnare struktur.

Anti-Pollution Renewal Mask är en intensivt återfuktande ansiktsmask som har en skyddande effekt mot fria radikaler och skadliga effekter av miljö, föroreningar och UV-Ljus. Den stärker hudens egna skyddsbarriär samtidigt som den binder fukt i huden och gör huden mjuk och följsam. Anti-Pollution Renewal Mask är en leave-on-mask vilket innebär att den inte sköljs av utan smälter in i huden och får göra sin verkan. Dess innehåll med bland annat PHA-syror och extrakt av syren och jättenattljusolja binder fukt och neutraliserar fria radikaler. Hudens spänst förbättras samtidigt som huden plumpas upp inifrån vilket ger ett ungdomligare utseende.

 

Tack vare att den är sammansatt med flera olika teknologier skyddas och återfuktas huden samtidigt som den stärks mot skadliga yttre påfrestningar. Ansiktsmasken passar för alla hudtyper och lämpar sig speciellt för en känslig eller irriterad hud i behov av fukt.

Exuviance Daily Firming Mask

Milt exfolierande leave-on mask som förbättrar hudens struktur

Så använder du Exuviance
Daily Firming Mask

Applicera 1-2 pump och låt huden absorbera ansiktsmasken innan efterföljande produkt. Produkten sköljes inte av. Passar alla hudtyper.

Egenskaperna hos Exuviance
Daily Firming Mask

  • Leave-on mask som återfuktar.
  • NeoGlukosamin och Aminofil jämnar ut och minimerar fina linjer.
  • Huden får ny lyster.

Daily Firming Mask är en återfuktande och milt exfolierande leave-on mask som förbättrar hudens struktur. Den innehåller Exuviance patenterade NeoGlukosamin och Aminofil som effektivt binder fukt på djupet, milt exfolierar och ger en klarare hudton med lyster. Hudens egna produktion av kollagen främjas vilket bidrar till förbättrad volym och fasthet. Daily Firming Mask är passande för alla hudtyper och fungerar som namnet skvallrar om att användas dagligen för att motverka yttorrhet. Hudstrukturen och hudens fasthet förbättras, linjer mjukas upp och slätas ut. Huden efterlämnas mjuk, följsam och med en fin lyster!

Läs mer OM Exuviance: