Isntree

Utforska Isntree, det gröna skönhetsmärket som förenar natur och vetenskap för att erbjuda hudvårdsprodukter som är både säkra och effektiva. Med sitt engagemang för noggrant utvalda naturliga ingredienser, erbjuder Isntree en hudvårdsupplevelse som är skonsam för både hud och miljö. Från deras miljövänliga förpackningar till deras exklusiva lista över icke-skadliga ingredienser, återspeglar Isntree en genuin omsorg om konsumentens välbefinnande. Upptäck deras populära produkter som Hyaluronic Acid Toner och Green Tea Fresh Toner, som har vunnit hjärtan världen över sedan varumärkets lansering 2009. Välkommen till Isntrees värld, där renhet, effektivitet och miljöhänsyn går hand i hand.

Ett måste från Isntree:

produkter

23 produkter
Visa fler
23 produkter

Om populära Isntree

Isntree är ett framstående grönt skönhetsmärke som noggrant har undersökt och valt ut ingredienser som är säkra och gynnsamma för huden. Deras fokus ligger på att kombinera naturliga och funktionella ingredienser för att maximera de fördelaktiga effekterna på huden. För att säkerställa högsta möjliga kvalitet och säkerhet, har Isntree tagit fram en exklusiv lista med över 100 skadliga ämnen som undviks i deras produkter, med enbart nödvändiga naturliga ingredienser som är väsentliga för huden.

I en strävan att vara miljömedvetna, har Isntree från och med 2022 börjat använda miljövänliga material i sin produktförpackning, inklusive fuktseparerande etiketter, sojaoljetryck och FSC-certifierat återvunnet papper. Dessutom är deras förpackningar utformade för att vara enkla att återvinna.

Sedan sitt grundande 2009 har Isntree expanderat globalt och gjorde sin debut i USA 2017. Idag finns märket i över 40 länder på sju kontinenter via både online- och offlinebutiker.

Bland Isntrees mest populära produkter finns Hyaluronic Acid Toner, Hyaluronic Acid Watery Sun Gel och Green Tea Fresh Toner. Dessa produkter har blivit älskade världen över, inte enbart i Korea.

Isntree är ett hudvårdsmärke med en vegansk inriktning, engagerade i att skapa produkter som speglar skönhetens essens genom att nyttja naturliga och säkra ingredienser. Namnet Isntree representerar en sammanslagning av orden "ISland", "Natural" och "Tree", vilket reflekterar deras målsättning att erbjuda högkvalitativa hudvårdsprodukter tillverkade av naturliga komponenter till ett tillgängligt pris. De strävar efter att vara transparenta i sitt val av ingredienser, och väljer endast de som är renast och säkrast från naturen. Som ett varumärke inom Green-Beauty, fokuserar Isntree på hudvänliga ingredienser och syftar till att skapa produkter med verkliga effekter, genom att noggrant kombinera naturliga och funktionella ingredienser.

 

Om populära Isntree Sunscreen

Isntree Sunscreen är ett solskydd i stickform som ger en bekväm och snabb applicering. Med en skyddsfaktor på SPF50+ PA++++, är detta solskydd berikat med naturliga extrakt som bidrar till en hälsosam glöd och minimerar rodnad. Formulan innehåller också en kraftfull blandning av åtta olika typer av hyaluronsyra, niacinamid och ceramider för att förebygga fuktförlust och reducera uppkomsten av fina linjer. Sunsticken har testats kliniskt för hudirritation och visat ett irritationsindex på 0,00, vilket gör den lämplig även för personer med känslig hud.

 

Om populära Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel är en ultralätt solgel med skyddsfaktor SPF 50+ och PA++++. Denna solgel använder kemiska solfilter, vilket gör att den absorberas snabbt av huden utan att lämna några rester av vit eller fet yta. Förutom det effektiva solskyddet, är solgelen berikad med naturliga extrakt som ger huden en frisk lyster och minskar rodnad.

Dessutom är solgelen formulerad med en blandning av åtta olika typer av hyaluronsyra, niacinamid och ceramider, vilket bidrar till att motverka fuktförlust och framträdandet av fina linjer. Solskyddet har genomgått kliniska tester för hudirritation och har visat sig ha ett irritationsindex på 0,00, vilket gör det lämpligt även för personer med känslig hud. Solskyddet absorberas snabbt och lämnar ingen känsla på huden efter applicering.

 

Om populära Isntree Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream

Isntree Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream är en lättviktig gelkräm rik på återfuktande hyaluronsyra. Formulan består av fem olika typer av hyaluronsyror som intensivt återfuktar huden utan att lämna en oljig eller glansig yta. Denna kräm är idealisk för personer som tenderar att få fet hud av tjockare krämer, men ändå behöver tillföra fukt och näring till sin hud. Gelkrämen är särskilt effektiv för fet och uttorkad hud.

När krämen appliceras, bildas ett skyddande fuktbarriär som håller fukten kvar i huden, vilket ger en hälsosam och strålande lyster.

Isntree Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream har testats kliniskt och är märkt som hypoallergen med ett irritationsindex på 0,00. Detta gör krämen mycket lämplig även för dem med mycket känslig hud.

 

Om populära Isntree Hyaluronic Acid Toner

Isntree Hyaluronic Acid Toner är en återfuktande toner som innehåller tre varianter av hyaluronsyra, vilket ger en djupgående och intensiv återfuktning till huden. Dess lätta konsistens tränger snabbt in i huden, vilket resulterar i en hud som känns återfuktad och ser strålande ut. Denna toner från Isntree hjälper inte bara till att nära torr hud utan skapar också en effektiv fuktbarriär som förhindrar fuktförlust. Med regelbunden användning kommer huden att kännas starkare och mer återfuktad. Hyaluronsyran bidrar även till att minska synliga fina linjer och tidiga tecken på åldrande.

Hela 50% av tonerns sammansättning består av de tre olika typerna av hyaluronsyror. Tonern har också genomgått kliniska tester och har klassificerats som hypoallergen med ett irritationsindex på 0,00, vilket gör den väl lämpad även för personer med mycket känslig hud.