Makeup

Kreativa sminkprodukter för festliga fester eller en fantastisk basrutin till vardagens alla äventyr? Makeup-looker går att spinna vidare in i det oändliga och egentligen är det väl bara din fantasi som sätter stopp. Hos Harmoniq blir du guidad till de allra bästa produkterna i olika priskategorier som passar i din sminkväska!

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

  Mer om MAKEUP

  NYHETER

   produkter

   5145 produkter
   Visa fler
   5145 produkter

   Smink som passar i din sminkväska

   Smink och makeup är en konstform i sig med ditt ansikte som målarduk! Vi är proffs på smink och skönhet och kan därför erbjuda ett rikligt sortiment på ljuvliga sminkprodukter. Så med gnistrande produkter, paletter och silkeslena puder kan du också bli expert - lucky you! Hos oss hittar du smink för alla ansikten, färdiga sminkkit och de bästa sminkverktygen på marknaden. Vi är beredda att kalla oss för ett makeup mekka tack vare ett fantastiskt sortiment med smink att köpa online. Vi erbjuder olika betalsätt, bra priser och snabb leverans!

   Makeup och smink för nybörjare

   Idén om att sminka sig uppstod för flera tusen år sedan. Män och kvinnor har i alla tider målat sig i ansiktet och på kroppen av olika syften. Främsta anledningen till att män och kvinnor sminkade sig förr i tiden var för att försköna det man redan hade eller förändra något. Precis så fungerar makeup idag. Makeup används bland annat i teatersyfte, TV- och filminspelningar, till vardags och mycket, myyycket mer. 

   Sminkborstar och sminkspeglar

   Glöm inte att du inte nödvändigtvis behöver ett helt sminkbord för att lyckas, det som räknas är vad du har i din sminkväska och en sminkspegel nära till hands när du är på språng! Även om det såklart kan vara bra med någon typ av sminkförvaring om du är en riktig sminknörd. Några riktigt bra sminkborstar för olika syften är en stor fördel om du vill applicera ditt smink med perfektion! 

   Populära makeup- och sminkprodukter

   Makeup har på senaste tiden blivit populärare än någonsin och vi har såklart de populäraste sminkprodukterna online. Några favoriter hos många är helt klart YSL, IsaDora, Sensai, Lumene, Maria Åkerberg, Maybelline och mååånga fler.

   Sminkets egenskaper

   Du kan både förbättra och/eller förändra utseendet i princip hur du vill med sminkets magiska egenskaper. Det finns makeup för ansiktet som kan täcka rödhet, blemmor, blåa toner och pigmentfläckar, men även för kroppen som kan täcka tatueringar, pigmentfläckar och dylikt. Du kan även skapa alla möjliga looks med makeup i olika färger och nyanser.

   Psst! Visste du att den mest sålda sminkprodukten genom tiderna är mascaran? Helt klart ett måste i sminkväskan tycker vi!