Den perfekta vingen i 3 enkla steg

Tycker du som många andra att det är nästintill omöjligt att få till Kylie Jenners snygga eyelinervinge? Vi vet, det kan vara en riktig pärs. Men misströsta inte, vi finns här för att hjälpa! I denna artikel har vi sammanställt våra absolut bästa tips på hur du lyckas med den perfekta vingen, även om du är nybörjare.

   

  Eyeliner steg 1

  Börja med att fylla i eyelinern på själva ögat, antingen utifrån och in eller tvärt om. När du ska börja göra vingen ska du tänka att den ska ha samma vinkel som slutet av ditt undre ögonlock har. Tänk dig en osynlig linje som går från kanten av ditt öga och mot tippen på ditt ögonbryn.

  Eyeliner steg 2

  Ett enkelt sätt att få till vingen när du hittat vart den ska gå, är att hålla ett penselskaft längs med den "osynliga linjen", och sedan måla. Då blir det förhoppningsvis rakt och fint!

  Eyeliner steg 3

  Nu har du gjort som en mall som är redo att fyllas på tills änden på vingen med strecket du målat. Här går det att göra olika tjock eyeliner efter tycke och smak.

  Tips!

  Använd dig av en brun, tunn eyeliner om du inte vill ha en mer naturlig look. 

  Har du fortfarande svårt att lyckas? Här kommer några fler tips!

  1. Har det blivit fel? Ta lite sminkborttagning på en tops och börja om. Att försöka rädda en vinge med mer eyeliner slutar ofta inte bra
  2. Rita små prickar som guidar dig när du ska dra själva vingen
  3. Använd en penna, de är oftast lättare att jobba med om man är darrig på handen
  4. Utmana dig själv och träna på att måla eyeliner varje dag i en vecka, snart kommer du att göra det i ett ögonblick!
  5. Har du testat allt men fortfarande inte lyckas, prova med en smal, vinklad pensel och ögonskugga istället för en mjukt sotad look

  Våra bästsäljande eyeliners

  Artiklar om smink & makeup tutorials: