CeraVe

Känn skillnaden med CeraVe! CeraVe har hudvård för alla åldrar och alla olika hudtyper. Vi är både glada och stolta över att ha CeraVe i vårt sortiment, en riktig guldgruva! Företaget erbjuder hudvård till alla åldrar och hudtyper, och är dessutom banbrytande med sina tre grundläggande ceramider som hjälper huden att stärka sin egna, naturliga hudbarriär. Njut av omedelbar återfuktning i upp till 24 timmar!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från CeraVe.

produkter

33 produkter
Visa fler
33 produkter

Utvecklat av dermatologer

Dermatologerna bakom CeraVe började utverkla en ny hudvårdsserie som innehåller tre essetiella ceramider (1, 3 och 6-11). Hudvårdsprodukterna innehåller också bland annat fettsyror och andra lipider som hjälper huden att stärka sin egna, naturliga skyddande barriär. 2006 lanseras deras tre första produkter: 

Moisturising cream

Moisturising lotion

Hydrating cleanser

Idag är CeraVe en framgångssaga, och erbjuder hudvård till alla åldrar och hudtyper.

Hyaluronsyra

CeraVe jobbar mycket med hyaluronsyra, en sockermolekyl som redan finns naturligt i kroppen. Dess funktion är att binda vatten i huden, och att skapa en fast hudstruktur. När vi föds är huden full med hyaluronsyra, men med tiden minskas produktionen. Huden blir då mindre elastisk och torrare, vilket kan man istället kompensera med produkter som innehåller just hyaluronsyra.

Ceramider

Ceramider är en slags fettsyror, så kallade lipider, som precis som hyaluronsyra redan förekommer naturligt i huden. De är en del av hudens skyddande barriär, och faller nivån av ceramider i huden blir barriären försvagad, och då riskerar man att bli torr. Ceramider finns i alla CeraVe's produkter för att boosta hudbarriären i varje steg i din dagliga hudvård.