Sensai

The Sense and Science of Japan

SENSAI har som mål att skapa perfekt och silkeslen hud för att framhäva varje kvinnas unika skönhet. Hjärtat av SENSAI är en kombination av avancerad teknologi och hudvård med japanskt ursprung och kultur. 


The Sense

Subtil, sofistikerad och ädel. Skönhet, djupt inspirerad av japansk natur.  


The Science

Avancerad, minutiös och kompromisslös vetenskap. Skönhet som noggrant bemästras av japansk vetenskap.

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

För dig som har torr och åldrad hy

Här är hudvårdsrutinen för dig!

Big Size & Value packs: Vi ViViAtt skapa en hudvårdsrutin för åldrad hy kräver noggrant utvalda produkter, och Sensai erbjuder ett utmärkt sortiment för detta ändamål. Denna kombination av produkter från Sensai hjälper till att revitalisera och ge ny energi till åldrande hud, och ger en mer ungdomlig och strålande utstrålning.

 

produkter

273 produkter
Visa fler
273 produkter

Köp Sensai online

Hudvårdsprodukterna från Sensai andas och utstrålar extremt hög kvalitet. Har du en gång börjat med Sensai kommer du med största sannolikhet aldrig vilja byta till något annat märke. Visste du förresten att ordet Sensai betyder ungefär fin och välbefinnande, något som genomsyrar den japanska skönhetsvärlden.

Sensai är ett japanskt skönhetsmärke som grundades år 1887 och är ett av världens äldsta och mest kända varumärken. Den hemliga ingrediensen i alla Sensais produkter är silke. Silke är väldigt rikt på protein och har en förmåga att bevara exakt den mängd fukt din hud behöver. Sensais hudvårdsprodukter ger dig en välmående och silkeslen hud.

Hudvård och makeup där nyskapande och kunskap möts

Den fantastiska blandningen av vetenskap, natur och idéer skapar en fulländad makeup- och hudvårdsserie som framhäver den unika skönheten hos varje kvinna. Sensai är synonymt med banbrytande produkter så som högkvalitativa ansiktskrämer, foundations, parfymer och hudvård.