Tommy Hilfiger

Som många andra designers har Tommy Hilfiger en rad med underbara parfymer med dofter av frukt och sommar för kvinnor samt sport och fräschhet för män. Tommy Hilfiger lanserade sin första parfym "tommy" år 1995 som är en fräsch men ändå kryddig parfym som är väldigt maskulin och bara året efter kom "tommy girl" som är en damparfym med en fruktig doft. Du kan hitta dem här och här på HARMONIQ.se!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Tommy Hilfiger.

produkter

8 produkter
Visa fler
8 produkter

Om Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger föddes år 1951 i New York City och är grundaren av varumärket "Tommy Hilfiger Corporation" som lanserades 1985. Hilfiger började sin modekarriär år 1968 då han var delägaren av en kläd- och skivbutik kallad People's Place i upstate New York som blev en kedja på 10 butiker. Men företaget lades ned nio år senare och han bestämde sig då för att flytta till New York City för att starta sin karriär som en modedesigner och var anställd på flera olika företag.

Tommy Hilfiger damparfymer

Tommy Girl är en frisk och feminin doft från Tommy Hilfiger. Doften innehåller noter av blommor, citrus och vanilj. Tommy Girl är en doft för kvinnor som vill följa sina drömmar och leva livet till fullo. Den unika kombinationen av doftnoter gör Tommy Girl till en doft som passar perfekt för både vardag och fest. 

Tommy Hilfiger herrparfymer

Tommy Hilfiger är en amerikansk modeleverantör som grundades 1985. Tommy Hilfiger har alltid varit känd för sin unika stil, och denna kommer även fram i deras parfymer. Tommy Hilfigers herrparfymer är starka och maskulina, med dofter av både friska och kryddiga ingredienser. En av de mest kända och populära herrparfymerna från Tommy Hilfiger är "The Hilfiger Club", en frisk och kryddig doft med toner av citrus, lavendel och mynta. "The Hilfiger Club" är en doft som passar perfekt till både vardag och fest, och den kommer att göra så att du sticker ut i mängden. Om du letar efter en mer elegant och avslappnad doft, kan du prova "Hilfiger for Men", en doft med en klassisk kombination av tonka bean, lavendel och bergamott. "Hilfiger for Men" är en doft som passar bra för både jobbet och för de mer formella tillfällena.