Remover

Remover aka sminkborttagning är ett måste om du enkelt och effektivt vill avlägsna sminkrester från ansiktet! Det kan vara frestande att slänga sig i sängen utan att ta bort sminket efter en hård dag, men din hud behöver vila från sminkets påfrestningar. Att använda en bra sminkborttagning som passar din hudtyp är därför a och o för att ta bort smink som fastnat i dina porer. Det finns sminkborttagning och removers för alla oavsett känslig hud, torr hud eller kanske vattenfast smink!

  Mer om MAKEUP

   produkter

   114 produkter
   Visa fler
   114 produkter

   Olika typer av removers

   Det finns flera olika produkter som du kan rengöra ansiktet med och få väck sminket. Allt ifrån mousse och kräm till gel och oljor. Det man inte vill göra är att torka ut huden, därför är det viktigt att använda rätt sminkborttagning för din hudtyp. Välj därför en remover efter dina behov.

   Makeup remover

   En klassisk makeup remover se till att sminket avlägsnas från dina porer, till skillnad från tvål och vatten som oftast bara skrapar på ytan.  

   Ögonrengöring

   Det finns sminkborttagning som är specifikt till att ta bort ögonmakeup med. Ögonen är ofta ett känslig område och behöver en snäll men effektiv produkt som kan ta bort även vattenfasta mascaror.  

   Rengöringsservetter

   Det här är en favorit hos många att ha med sig på resan eller under dagen! Perfekt att ta bort smink med när du har bråttom eller inte har vatten nära till hands.