LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Nuxe

Nuxe är franskt och har en unik expertis inom kosmetik! I sina produkter för ansikte, kropp, makeup och solprodukter finns nästan enbart naturliga ingredienser, därför kan du använda Nuxe med gott samvete och med lysande resultat från första användning. Haka på fransyskornas trend och testa favoriterna som Nuxe olja och Nuxe deo. Det är ingen hemlighet att få märken har fått så många hyllningar och utmärkelser som Nuxe! 

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Nuxe.

produkter

48 produkter
Visa fler
48 produkter

Historien om hur NUXE grundades

NUXE grundades redan 1957 av en parisisk apotekare. I början av 1990-talet övertog Aliza Jabès, en kvinna som fascinerades av aromaterapi och växtterapi, företaget och varumärket tog ny fart. Idag har NUXE utvecklats till ett flaggskepp inom naturkosmetik och är ett av de bästsäljande varumärkena på apoteken i Frankrike. 

NUXEs hemlighet

NUXE tillhandahåller expertis som är tillgänglig för alla kvinnor och som kombinerar naturlighet, effektivitet och sensualitet. I genomsnitt har 80% av ingredienserna naturligt ursprung och härstammar från farmakopi och gamla medicinaltraditioner från hela världen. Några vanliga ingredienser är daglilja, kamelia, saffran, damascenerros och hasselnöt. 

Visionen med NUXE

NUXE har en vision om att alltid tillhandahålla effektiva produkter som ger synliga resultat redan vid första applicering. Produkterna ska förutom kroppen, beröra alla sinnen med den harmoniska doften och härliga texturen som produkterna har.  

Exklusivt från NUXE

Några exklusiva och framgångsrika serier av produkter är NUXE Reve De Miel, NUXE Creme Fraiche de Beaute och NUXE Huile prodigieuse.

Nuxe ansiktsvård

För bästa hy krävs de bästa produkterna. Hos NUXE hittar du ett brett sortiment av produkter som är snälla mot huden och anpassade till just ditt ansikte. Med NUXE kan du skapa hela din hudvårdsrutin så varför inte testa en rengörande Very Rose Cleansing Gel och en återfuktande ansiktskräm som NUXE Organic Rich Glow. 

Nuxe kroppsvård

Nuxe har flera fantastiska kroppsvårdsprodukter som exempelvis den populära torroljan Nuxe Huile Prodigieuse som gör både ditt hår och din hud otroligt mjuk, len och full med lyster. Såklart hittar du även andra spännande favoriter att testa från Nuxe!

Nuxe solprodukter

NUXE har allt du behöver för att vara skyddad mot solen medan du njuter! Solskyddsfaktor 50 och solskyddsfaktor 30 för både ansikte och kropp är ett måste för varierande sommardagar. Ta hand om kroppen lite extra genom att använda dig av mjukgörande NUXE Tanning Oil och avsluta med återfuktande NUXE After-sun.