Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Hawaiian Tropic
Self Tanning Mitt

79 kr
{{ price }}
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

 • Användning

  Vill du uppnå en naturlig solbränna utan att utsätta huden för skadliga solstrålar? Läs vår guide om hur du använder self-tanning produkter på rätt sätt för att få bästa resultat. Lär dig också viktiga tips och råd för en jämn och felfri applicering.

  Att använda self-tanning produkter är ett säkert och effektivt sätt att få den solkyssta looken utan att behöva exponera sig för skadliga UV-strålar. För att hjälpa dig att uppnå bästa resultat har vi sammanställt några enkla steg och värdefulla tips för att använda self-tanning produkter på rätt sätt.

  Steg 1: Förberedelse
  Innan du applicerar self-tanning produkter är det viktigt att förbereda din hud ordentligt. Börja med att exfoliera huden för att ta bort döda hudceller. Detta kommer att ge en jämnare applicering och förhindra att färgen fastnar i torra områden. Se även till att din hud är ren och torr innan du börjar.

  Steg 2: Appliceringsteknik
  Beroende på vilken typ av self-tanning produkt du använder, kan appliceringstekniken variera. Om det är en mousse eller lotion, använd en appliceringshandske eller en bomullsrondell för att fördela produkten jämnt över huden. För sprayer, se till att hålla flaskan cirka 30 cm från huden och applicera i jämna rörelser för att undvika fläckar.

  Steg 3: Jämn fördelning
  För att undvika ojämnheter är det viktigt att applicera self-tanning produkter jämnt över hela kroppen. Arbeta i sektioner och börja med ena armen eller benet och arbeta dig uppåt. Använd cirkulära rörelser eller svepande rörelser för att fördela produkten och undvik överapplicering i torra områden som armbågar, knän och fötter.

  Steg 4: Undvik områden
  För att få en naturlig look är det viktigt att undvika att applicera self-tanning produkter på känsliga områden som ögonlock, läppar och ögonbryn. Använd en lätt hand när du applicerar runt händer och fötter för att undvika färgmättnad i dessa områden.

  Steg 5: Torktid och eftervård
  Låt self-tanning produkten torka helt innan du klär på dig eller kommer i kontakt med vatten. Följ instruktionerna på förpackningen för att veta hur länge du behöver vänta. Efter appliceringen är det viktigt att återfukta huden regelbundet för att bevara färg.

 • Beskrivning

  Njut av ett naturligt och jämnt resultat med brun utan sol-handsken från Hawaiian Tropic. Handsken är dubbelsidig i ett mjukt material vilket gör att du enkelt kan fördela din brun utan sol-produkt jämnt över kroppen utan att du får kladd på händerna. Handsken är återanvändningsbar och går att tvätta i handtvättsprogrammet eller för hand.

  - Brun utan sol-handske – för enkel applicering
  - Ger ett jämnt resultat utan ränder
  - Skyddar händerna från oönskade fläckar
  - Dubbelsidig, med tumme
  - Tvättas i handtvättsprogrammet, återanvändbar

  Art nr:
  • HawaiianTropic960201
  EAN-kod:
  • 5099821135324
  Produktbenämning
  • Self Tanning Mitt
 • Ingredienser

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Hawaiian Tropic är ett varumärke som har en lång historia av att tillverka högkvalitativa solskyddsprodukter och sololjor. Med en ikonisk doft av kokosnöt, har Hawaiian Tropic blivit ett av de mest kända varumärkena inom solskydd över hela världen. Genom att använda högkvalitativa ingredienser och innovativ teknik, har Hawaiian Tropic skapat en rad solskyddsprodukter som ger ett effektivt skydd mot solens skadliga strålar samtidigt som de ger en härlig känsla av mjukhet och fuktighet till huden.

  På HARMONIQ har vi samlat ett urval av de bästa solskyddsprodukterna från Hawaiian Tropic, inklusive deras mest populära produkt - "Hawaiian Tropic Dark Tan Oil Dark". Den här sololjan är perfekt för dem som vill ha en naturlig och djup solbränna samtidigt som de skyddar sin hud mot solens skadliga strålar. Med en formula som innehåller en unik blandning av exotiska oljor och fuktgivande ingredienser, ger denna sololja en härlig känsla av mjukhet och fuktighet samtidigt som den ger ett effektivt skydd mot UV-strålar.

Relaterade produkter

Prisvärda kompisar

Liknande produkter