Nyhet
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Ariana Grande
Cloud Pink EdP 30 ml

595 kr
{{ price }}
 • 100 ml 850 kr 100 ml
 • 30 ml 595 kr 30 ml
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

  Doftens upplevelse

  Doftens Mjukhet

  Doftens Djuphet

  Doftens Friskhet

  Passar till

  Dejten

  Promenaden

  Festen

 • Användning

  Här är några tips att tänka på vid användning av parfym:

  Applicera på rätt ställen
  Parfymer fungerar bäst när de appliceras på områden med hög kroppsvärme, såsom handleder, nacke, bakom öronen, insidan av armbågarna och på bröstkorgen. Dessa områden hjälper till att sprida doften på ett naturligt sätt.

  Undvik att gnugga
  När du applicerar parfym, gnugga inte handlederna tillsammans. Detta kan bryta ner doften och minska dess hållbarhet.

  Använd efter duschen
  Applicera parfym efter en dusch när porerna är öppna och huden är fuktig. Detta hjälper till att låsa in doften i huden och hålla den längre.

  Använd en matchande kroppslotion
  För att hjälpa till att förstärka doften av parfymen, använd en matchande kroppslotion. Detta kommer att hjälpa till att hydrera huden och ge en mer enhetlig doft.

  Byt dofter efter säsong
  Vissa dofter fungerar bättre under vintermånaderna, medan andra passar bättre under sommaren. Byt ut din parfym efter säsong för att anpassa sig till olika väderförhållanden.

  Var försiktig med överdriven användning
  Använd inte för mycket parfym eftersom det kan vara överväldigande och distraherande för andra människor runt dig. Applicera lite och lägg sedan till mer om det behövs.

  Förvara på en sval och torr plats
  Parfymer kan brytas ner av solljus och höga temperaturer. Förvara därför din parfym på en sval och torr plats, borta från direkt solljus och värme.

  Genom att följa dessa användningstips kan du förbättra din parfymupplevelse och få ut det mesta av din favoritdoft.

 • Beskrivning

  Cloud Pink EdP är en varm, söt och kryddig doft som fångar en drömmig och rosa känsla, fylld av optimism och glädje. Doften öppnar med noter av rosa ananas och drakfrukt för att sedan övergå till ett hjärta av vanilj och kokosvatten. I basen finns krämiga noter av mysk och söt pralin. Tillsammans skapar noterna en beroendeframkallande känsla av bomullsliknande moln och en himmel som skiftar i oändliga nyanser av rosa. Men Cloud Pink EdP är mer än bara en doft: den är en uppenbarelse, inspirerande autenticitet och lycka – en inbjudan att följa med på Ariana Grandes resa och utveckling som artist och kvinna.

  • Noter av drakfrukt, vaniljorkidé och mysk
  • Doftfamilj: Gourmand Musk
  Topp: Rosa ananas, drakfrukt, bär
  Hjärta: Vaniljorkidé, kokosvatten, ambrette
  Bas: Amberträ, mysk, pralin

  Doften är skapad av Clement Gavarry som även skapade originaldoften, Cloud EdP.

  Art nr:
  • ArianaGrande58254
  EAN-kod:
  • 810101502774
  Produktbenämning
  • Cloud Pink EdP 30 ml
 • Ingredienser

  Alcohol Denat., Fragrance (Parfum), Water (Aqua/Eau), Citric Acid, Triethanolamine, Limonene, Linalool

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Auktoriserad återförsäljare av Ariana Grande

  Harmoniq.se är en auktoriserad återförsäljare av Ariana Grande, och erbjuder en exklusiv samling av hennes populära parfymer. Hos oss kan du vara säker på att hitta äkta och högkvalitativa dofter från denna världsberömda artist, designade för att fängsla och charma. Varje parfym från Ariana Grandes kollektion erbjuder en unik blandning av glamour och ungdomlighet, perfekt för att ge en extra touch av stjärnglans till din dag.

  Historien om varumärket Ariana Grande

  För den som vill fördjupa sig i historien bakom Ariana Grandes framgångsrika parfymserie, erbjuder vi en detaljerad inblick på vår hemsida. Klicka vidare här för att utforska hur Ariana Grande har använt sin musikaliska och sceniska närvaro för att skapa dofter som är lika fängslande och dynamiska som hennes musik.

  Se nyheter och produkter från Ariana Grande

  För att upptäcka de senaste nyheterna och produkterna från Ariana Grande, besök Ariana Grandes varumärkessida genom att klicka här. Utforska och köp hennes förföriska dofter för att lägga till en touch av popstjärneflärd till din vardag.