MARIA NILA TRUE 
SOFT

 

True Soft av Maria Nilaär baserad på arganolja som återfuktar och återupplivar torrt hår samt minskar frizz. Kollektionen erbjuder ett djupt hydrerande schampo, balsam, inpackning och en lyxig hårolja. Har du skadat och kemiskt behandlat hår, rekommenderas serien Structure Repair. Varje hårskönhetslösning från Maria Nila är 100% vegansk och kommer i klimatvänliga förpackningar.

 • Vad är Maria Nila True Soft?

  Maria Nila True Soft är baserad på arganolja som återfuktar och återupplivar torrt och sprött hår, minskar frizz och statisk elektricitet. I sortimentet finns ett schampo, ett balsam och en hårolja som är lämplig för daglig användning, samt en hårinpackning som är rekommenderad att använda 1-2 gånger per vecka. True Soft-serien har en fruktig och unik blommig doft av lilja, jasmin och ros som lämnar ditt hår väldoftande. True Soft-serien är lämplig för naturligt torrt hår, till skillnad från Structure Repair-serien som är skräddarsydd för skadat och kemiskt behandlat hår.
 • Hur använder jag Maria Nilas True Soft serie?

  Håroljan i True Soft-serien är en närande arganolja som mjukar, återfuktar och stärker håret. Maria Nilas huvudtekniker rekommenderar starkt att använda hårolja för att addera ännu mer fuktighet i håret och den kan appliceras i både torrt och fuktigt hår. Det är en produkt som enkelt kan appliceras i håret under dagen och som absorberas väldigt lätt av håret, vilket gör att den inte tynger ned det.
 • Vilka ingredienser innehåller Maria Nilas True Soft serie?

  Ingredienserna i varje produkt är noga utvalda där växtbaserade ingredienser används istället för animaliska. Produkterna är inte heller testade på djur. I Maria Nilas serie True Soft finns ingredienserna arganolja, solrosfröolja, sheasmör, moringaolja och rapsolja. Arganolja har en mjukgörande effekt på håret. Rik på antioxidanter och fettsyror som bevarar fukt och ger håret styrka. Solrosfröolja skapar en skyddande barriär på hårstråts yta, vilket ger håret glans och lyster. Rik på E-vitamin, vilket förbättrar den mjukgörande effekten genom att innesluta fukten i håret. Sheasmör har en antiinflammatorisk effekt mot eksem samt torr och åldrande hud. Rik på fettsyror och alkoholer samt innehåller vitamin A, E och F som skyddar mot UV-strålning. Sheasmör har en fuktgivande effekt på torrt och skadat hår från hårrötterna ut till hårtopparna och absorberas snabbt i hårbotten. Moringaolja är rik på vitamin A och E (antioxidanter) som tränger igenom håret för att bevara fukt. Den arbetar också för att återställa och förbättra hårets glans. Vegetabilisk olja från raps förhindrar frizz, kluvna hårtoppar, torrt hår och torr hårbotten. Oljan är rik på E-vitamin och fettsyror som kontrollerar vattenförlust från håret, vilket bevarar fukt och har en mjukgörande effekt på håret.
 • Vilka produkter ingår i Maria Nilas True Soft serie?

  I Maria Nilas True Soft serie hittar du återfuktande schampo och återfuktande balsam som återfuktar och stärker hårets struktur som finns i tre olika storlekar. Den minsta storleken på 100 ml är en liten och behändig reseförpackning som passar utmärkt att ha med sig på resan. Standardstorleken är 350 ml och den allra största storleken 1000 ml. Den största storleken är perfekt för dig som vet att serien passar bra till ditt hår, då det räcker under en lång tid. Hårinpackningen i serien är en skonsam och återfuktande hårinpackning för torrt hår som vårdar och stärker håret för ett silkeslent resultat. Mjukgörande arganolja, antioxidanter och fettsyror bevarar fukt, stärker håret och tillför glans. Självklart innehåller inte några produkter i Maria Nilas sortiment sulfater eller parabener. Maria Nilas produkter är skapade utifrån kärleken för djur. Därför hittar du endast animal friendly och vegansk hårvård i sortimentet.

Maria Nila True Soft
Shampoo


För naturligt torrt hår

Ett återfuktande schampo för naturligt torrt hår som mjukgör och stärker hårets struktur samtidigt som det motverkar friss. Mjukgörande arganolja, antioxidanter och fettsyror bevarar fukt och ger glans. True Soft Shampoo har en friskt blommig doft av liljor, jasmin och ros.

SÅ ANVÄNDER DU SOFT SHAMPOO

 1. Applicera i vått hår och massera in i hår och hårbotten.
 2. Skölj ur ordentligt och upprepa schamponering en andra gång.
 3. Fortsätt med inpackning och avsluta med balsam.
 4. För ett silkeslent resultat, kombinera med hårinpackning, balsam och arganolja från True Soft.

Alla produkter ur serien kan användas dagligen.


EGENSKAPER HOS SOFT SHAMPOO

 • Återfuktar torrt hår
 • Mjukgörande arganolja med antioxidanter och fettsyror
 • Stärker håret och motverkar friss
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning

MER INFO OM SOFT SHAMPOO

Ett återfuktande schampo för naturligt torrt hår som mjukgör och stärker hårets struktur samtidigt som det motverkar friss och statisk elektricitet. Mjukgörande arganolja med antioxidanter och fettsyror som bevarar fukt och ger ditt hår glans. True Soft Shampoo har en friskt blommig doft av liljor, jasmin och ros. Färgbevarande Colour Guard Complex skyddar ditt hår mot UV-strålning och fria radikaler. I jämförelse är True Soft framtagen för naturligt torrt hår, och vår Structure Repair-serie skapad för skadat och kemiskt behandlat hår.

Maria Nila True Soft
Conditioner


För naturligt torrt hår

Ett vårdande balsam för torrt hår som återfuktar samtidigt som det motverkar frissighet och statisk elektricitet. Mjukgörande arganolja bevarar fukt, stärker håret och ger ditt hår glans. True Soft Conditioner har en friskt blommig doft av liljor, jasmin och ros.

SÅ ANVÄNDER DU SOFT CONDITIONER

 1. Applicera i nytvättat hår
 2. Låt verka i 1-2 minuter och skölj ur ordentligt.
 3. För ett silkeslent resultat, kombinera med schampo, hårinpackning och arganolja från True Soft serien.

Alla produkter ur serien kan användas dagligen.


EGENSKAPER HOS SOFT CONDITIONER

 • För naturligt torrt hår
 • Mjukgörande arganolja med antioxidanter och fettsyror
 • Stärker och ger glans
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning

MER INFO OM SOFT CONDITIONER

Ett vårdande balsam för torrt hår som återfuktar och minskar frissigt hår samt motverkar statisk elektricitet. Mjukgörande arganolja, antioxidanter och fettsyror bevarar fukt, stärker håret och ger glans. True Soft Conditioner har en friskt blommig doft av liljor, jasmin och ros. Färgbevarande Colour Guard Complex skyddar ditt hår mot UV-strålning och fria radikaler. I jämförelse är True Soft framtagen för naturligt torrt hår, om ditt hår är skadat och torrt från kemiska behandlingar rekommenderar vi vår Structure Repair-serie

Maria Nila True Soft
Masque


För naturligt torrt hår

En effektivt återfuktande hårinpackning för torrt hår som vårdar och stärker ditt hår för ett silkeslent resultat. Mjukgörande arganolja bevarar fukt, stärker håret och ger glans. True Soft Masque har en blommig doft av liljor, jasmin och ros.

SÅ ANVÄNDER DU SOFT MASQUE

 1. Applicera inpackningen i nytvättat hår och låt verka i 5-10 min.
 2. Skölj ur ordentligt och avsluta med balsam.
 3. Upprepa 1–2 gånger i veckan eller använd som en daglig behandling som återfuktar och stärker håret på djupet.
 4. För ett silkeslent resultat, kombinera med schampo, balsam och arganolja från True Soft. 

Alla produkter ur serien kan användas dagligen.


EGENSKAPER HOS SOFT MASQUE

 • Återfuktar torrt hår
 • Vårdar och stärker
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning
 • Alla Maria Nila hårinpackningar har ett PH-värde på 5-5.5 i nivå med vår hud och hårs naturliga PH-värde

MER INFO OM SOFT MASQUE

En effektivt återfuktande hårinpackning för naturligt torrt hår som vårdar och stärker för ett silkeslent resultat. Mjukgörande arganolja med antioxidanter och fettsyror bevarar fukt, stärker ditt hår och ger glans. True Soft Masque har en blommig doft av liljor, jasmin och ros. Färgbevarande Colour Guard Complex skyddar ditt hår mot UV-strålning och fria radikaler. I jämförelse är True Soft framtagen för naturligt torrt hår, och vår Structure Repair-serie skapad för skadat och kemiskt behandlat hår. I jämförelse är True Soft framtagen för naturligt torrt hår, om ditt hår är torrt från kemiska behandlingar rekommenderar vi vår Structure Repair-serie.

Maria Nila True Soft
Booster Masque


För naturligt torrt hår

Djupt närande avslutande behandling med arganolja som gör ditt hår mjukt, glänsande och skyddar färgat hår på bara 3 minuter. Ersätter både hårmask och balsam. True Soft har en friskt blommig doft av liljor, jasmin och ros.

SÅ ANVÄNDER DU SOFT BOOSTER MASQUE

 1. Schamponera ditt hår och skölj ur
 2. Applicera True Soft Booster Masque, fokusera på längderna
 3. Låt verka 3 minuter.
 4. Skölj ur

EGENSKAPER HOS SOFT BOOSTER MASQUE

 • Ersätter hårinpackning & balsam
 • Snabbverkande
 • Stärker och ger glans
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning

MER INFO OM SOFT BOOSTER MASQUE

En snabbverkande och djupt närande avslutande behandling som gör ditt hår härligt mjukt och glänsande. Innehåller arganolja och Color Guard Complex som mjukgör naturligt torrt och frissigt hår.

Booster Masque innehåller 50ml och ersätter både balsam och hårinpackning – perfekt för att skapa salongsresultat även när du reser.

Serien True Soft har en blommig doft av liljor, jasmin och ros.

Maria Nila True Soft
Argan Hair Oil


För naturligt torrt hår

En vårdande arganolja som mjukgör, återfuktar och stärker ditt hår. Arganoljan absorberas lätt och gör håret lent, glansigt och minskar frizz utan att tynga ner. True Soft Masque Argan Oil har en blommig doft av liljor, jasmin och ros.

SÅ ANVÄNDER DU SOFT ARGAN HAIR OIL

 1. Applicera arganoljan i handdukstorrt eller torrt hår från mitten av håret till topparna.
 2. Föna eller låt håret lufttorka samtidigt som oljan absorberas utan att tynga ner håret.
 3. För ett silkeslent resultat, kombinera med schampo, hårinpackning och balsam från True Soft. Alla produkter ur serien kan användas dagligen.

EGENSKAPER HOS SOFT ARGAN HAIR OIL

 • Ger glans och gör håret silkeslent
 • Mjukgörande arganolja med antioxidanter
 • Stärker och återfuktar
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning

MER INFO OM SOFT ARGAN HAIR OIL

En vårdande arganolja som mjukgör, återfuktar och stärker ditt hår. Arganoljan absorberas lätt och gör håret lent, glansigt och minskar frizz utan att tynga ner, vilket gör att den kan användas av alla hårtyper. True Soft Masque Argan Oil har en blommig doft av liljor, jasmin och ros.produkter

18 produkter
Visa fler
18 produkter