MARIA NILA COILS &
CURLS

 

Coils & Curls av Maria Nila är designad för alla vågiga och lockiga typer av hår, skapande som en skräddarsydd hårvårdsrutin ger den näring, återfuktar och definierar dina lockar för ett frissfritt resultat. I hårvårdsserien finns produkter för lockigt hår som ger definition, lyster och balanserar både ditt hår och din hårbotten. Varje produkt från Maria Nila är 100% vegansk med klimatneutrala förpackningar.

 • Vad är Maria Nila Coils & Curls?

  Maria Nilas nya hårvårdsserie Coils & Curls är fylld med vårdande och återfuktande ingredienser för att ge dig en smidig tvätt- och stylingrutin. Serien är framtagen för alla med lockigt hår – vågor, lockar eller coils – som vill skapa en rutin som hjälper till att ge aktivera livlösa lockar, återfukta på djupet och ge håret massor av glans. Tack vare en enkel men effektiv hårvårdsrutin bestående av Co-Wash, Finishing Treatment och Oil In Cream blir det enkelt att ta hand om texturerat hår.
 • Hur använder jag Maria Nilas Curls serie?

  Coils & Curls Co-wash är ett schampo och balsam i ett som ger en skonsam rengöring, samtidigt som den återfuktar lockigt hår, tack vare dess sänkta pH och skonsamma ingredienser. Så använder du Co-wash: 1. Applicera Co-Wash i blött hår och massera ordentligt genom hela håret och hårbotten i cirkulära rörelser för att lösa upp smuts och produktrester. Addera mer vatten under rengöringen. 2. Skölj ur och upprepa vid behov genom att applicera Co-Wash igen. Eftersom pH-värdet och ingredienserna i Co-Wash stänger hårens fjällskikt behöver du inte avsluta med balsam. 3. Vid behov, applicera Coils & Curls Finishing Treatment Masque för att ge ditt hår återfuktning och näring på djupet. För mer definierade lockar, applicera Coils & Curls Oil In Cream i blött hår efter din tvättrutin och kamma igenom med dina fingrar. Krama sedan håret nedifrån topparna och upp mot hårbotten för att framhäva hårets naturliga lockmönster.
 • Vilka ingredienser innehåller Maria Nilas Curls serie?

  Maria Nila erbjuder endast animal friendly och vegansk hårvård i sitt sortiment, då produkterna är skapade utifrån kärleken för djur. Produkterna innehåller varken några animaliska ingredienser eller är testade på djur. Maria Nilas kemister har noga valt ut ingredienserna i varje produkt och istället för animaliska används växtbaserade ingredienser. Alla Coils & Curls produkter är berikade med flera näringsrika och aktiva ingredienser som definierar och vårdar lockar för bättre styrka och hållbarhet. Coils & Curls-serien innehåller inte sulfater, parabener eller silikoner. Curl Guard Complex – Sheasmör, Avokadoolja och Nyponolja i en unik kombination som återfuktar håret och hjälper till att förbättra hårets glans och elasticitet för att förhindra skador på håret. Soothing Mix – en blandning av Jojobaolja, Aloe Vera, Hibiscusextrakt och Vitamin E som arbetar för att skydda både stråna och hårbotten. Med aktiva och lugnande egenskaper återfuktas och återställs balansen för både hår och hårbotten. Colour Guard Complex – Solrosolja och Quaternium-95 bibehåller hårfärgen och undviker att färgen skadas av tvätt, styling och UV-strålar.

Maria Nila Coils & Curls
Co-Wash


För lockigt hår

Ett återfuktande och utredande schampo och balsam i ett, framtagen för alla typer av lockigt hår. Den skonsamma Co-Wash innehåller Sheasmör, Jojobaolja, Aloe Vera och Vitamin E som vårdar både ditt hår och hårbotten för att rengöra och ge håret en mjuk känsla.

SÅ ANVÄNDER DU CO-WASH

 1. Applicera Co-Wash i blött hår och massera ordentligt genom hela håret och hårbotten i cirkulära rörelser för att lösa upp smuts och produktrester. Addera mer vatten under rengöringen.

 2. Skölj ur och upprepa vid behov genom att applicera Co-Wash igen. Eftersom pH-värdet och ingredienserna i Co-Wash stänger hårens fjällskikt behöver du inte avsluta med balsam.

  Vid behov, applicera Coils & Curls Finishing Treatment Masque för att ge ditt hår återfuktning och näring på djupet.

  För mer definierade lockar, applicera Coils & Curls Oil In Cream i blött hår efter din tvättrutin och kamma igenom med dina fingrar. Krama sedan håret nedifrån topparna och upp mot hårbotten för att framhäva hårets naturliga lockmönster.

EGENSKAPER HOS CO-WASH

 • Passar alla typer av vågigt och lockigt hår
 • Rengör skonsamt
 • Återfuktande & utredande
 • 100% veganskt
 • CO2-kompenserad förpackning

MER INFO OM CO-WASH

Coils & Curls Co-Wash är ett schampo och balsam i ett, framtagen för att återfukta och rengöra alla typer av lockigt hår samtidigt som det reder ut håret och ger det en mjuk känsla.

Co-Wash innehåller Curl Guard Complex med Sheasmör, Avokadoolja och Nyponolja som återfuktar, ger glans och förebygger att håret går av. Det kombineras med Soothing Mix med Jojobaolja, Aloe Vera, Hibiskusextrakt och Vitamin E som reder ut, gör håret mjukt och tar hand om både ditt hår och hårbotten.

Co-Wash har en friskt fruktig doft med noter av Aprikos och Maracuja. Colour Guard Complex bevara din hårfärg och motverkar färgförlust som kan orsakas av tvätt, styling, UV-strålar och fria radikaler.

Maria Nila Coils & Curls
Finishing Treatment Masque


För lockigt hår

En avslutande hårbehandling för alla typer av lockigt hår som vårdar på djupet samtidigt som den reder ut och definierar. Finishing Treatment Masque innehåller Sheasmör, Jojobaolja, Aloe Vera och Vitamin E som vårdar både ditt hår och hårbotten och gör håret mjukt och frissfritt.

SÅ ANVÄNDER DU FINISHING TREATMENT MASQUE

 1. Applicera en liten mängd i blött hår direkt efter din tvättrutin och kamma igenom håret med fingrarna. Krama sedan håret nedifrån topparna och upp mot hårbotten för att framhäva hårets naturliga lockmönster. De växtbaserade fetterna i Oil In Cream blir mjuka och aktiveras vid applicering.

  Vi rekommenderar att du använder Oil In Cream i blött hår då lockarna är är som mest definierade och fyllda med fukt. Hårstråets fjällskikt är då öppet och mottagligt för att ta till sig produkt som hjälper dem att hålla sig kvar i det tillståndet. Genom att stänga hårstrået med produkter speciellt framtagna för lockigt hår blir håret mindre frissigt med definierade lockar som håller länge.

EGENSKAPER HOS FINISHING TREATMENT MASQUE

 • Passar alla typer av vågigt och lockigt hår
 • Definierande
 • Återfuktande & utredande
 • 100% vegansk
 • CO2-kompenserad förpackning

MER INFO OM FINISHING TREATMENT MASQUE

Coils & Curls Oil In Cream är en definierande leave-in kräm som vårdar och reder ut alla typer av lockigt hår. Den djupt återfuktande krämen smälter in i håret och vårdar på djupet samtidigt som den dina lockar definition.

Oil In Cream innehåller vår Curl Guard Complex med sheasmör, avokadoolja och nyponolja som återfuktar, ger glans och förebygger att håret går av. Det kombineras med vår Soothing Mix med jojobaolja, aloe vera, hibiskusextrakt och E-vitamin som reder ut, gör håret mjukt och tar hand om både ditt hår och hårbotten. Oil-in-Cream är också formulerad med glycerin och squalane som låser in fukt och hjälper till att skydda ditt hår från slitage.

Oil In Cream har en friskt fruktig och blommig doft med noter av jasmin, bergamott och sandelträ. Colour Guard Complex bevara din hårfärg och motverkar färgförlust som kan orsakas av tvätt, styling, UV-strålar och fria radikaler.

Maria Nila Coils & Curls
Oil In Cream


För lockigt hår

En definierande leave-in kräm som vårdar och reder ut alla typer av lockigt hår. Oil In Cream innehåller sheasmör, jojobaolja, aloe vera och E-vitamin som återfuktar ditt hår och gör det mjukt och frissfritt samtidigt som den framhäver dina lockar.

SÅ ANVÄNDER DU OIL IN CREAM

 1. Börja med att rengöra ditt hår, för lockigt hår rekommenderar vi den skonsamma Coils & Curls Co-Wash.

 2. Applicera Finishing Treatment Masque i blött hår och fördela produkten nedåt genom håret med fingrarna. Red ut dina lockar med hjälp av dina fingrar eller en bredtandad kam.

 3. Följ upp genom att krama håret i en uppåtgående rörelse mot hårbotten. Detta kommer att uppmuntra och förstärka hårets naturliga lockmönster.

 4. Låt verka i 3–15 minuter och skölj sedan ur.

  Tips! Om du just börjat din resa mot att stärka ditt naturliga lockmönster kan det behövas mer produkt om håret är torrt och törstigt. Låt ditt hår vara vägledande och experimentera med mängden för att ta reda på vad som är bäst för just dina lockar.

  För att reda ut dina lockar och ge mer definition rekommenderar vi att du avslutar med att applicera Coils & Curls Oil In Cream i blött hår och kammar igenom håret med dina fingrar. Krama sedan håret nedifrån topparna och upp mot hårbotten för att framhäva lockarna.

EGENSKAPER HOS OIL IN CREAM

 • Passar alla typer av vågigt och lockigt hår
 • Återfuktande & vårdande
 • Utredande
 • 100% vegansk
 • CO2-kompenserad förpackning

MER INFO OM OIL IN CREAM

Coils & Curls Finishing Treatment Masque är en hårinpackning för alla typer av lockigt hår som vårdar på djupet samtidigt som den reder ut och ger definition till dina lockar. Hårinpackningen återfuktar både ditt hår och hårbotten och gör ditt hår mjukt, glasigt och frissfritt.

Finishing Treatment Masque innehåller vår Curl Guard Complex med Sheasmör, Avokadoolja och Nyponolja som återfuktar, ger glans och förebygger att håret går av. Det kombineras med Soothing Mix med Jojobaolja, Aloe Vera, Hibiskusextrakt och Vitamin E som reder ut, gör håret mjukt och tar hand om både ditt hår och hårbotten.

Finishing Treatment Masque har en friskt fruktig doft med noter av Aprikos och Maracuja. Colour Guard Complex bevara din hårfärg och motverkar färgförlust som kan orsakas av tvätt, styling, UV-strålar och fria radikaler.