MARIA NILA SHEER
SILVER

 

Sheer Silver av Maria Nila, berikad med violetta toner och björnbärsextrakt, tar bort oönskade gula toner i blont hår, samtidigt som det infunderar varje strå med strålglans och robusthet. Denna kollektion erbjuder ett nyanserande schampo, balsam och en vitaliserande inpackning. Medan många silverprodukter kan vara uttorkande, ger Maria Nilas varianter näring från rot till topp. Som alltid, varje Maria Nila-produkt är 100% vegansk och kommer i klimatvänliga förpackningar.

 • Vad är Maria Nila Sheer Silver?

  Maria Nila Sheer Silver innehåller violetta pigment och björnbärsextrakt som neutraliserar guldiga nyanser samt ger glans och styrka till håret. Sortimentet innehåller ett schampo och balsam som är lämplig för daglig användning samt en hårmask som är rekommenderad att använda 1-2 gånger per vecka. I jämförelse med andra silverprodukter är denna serie närande nog att använda dagligen. Den har dessutom en fräsch doft av apelsin och grapefrukt, med blommiga toner av jasmin, viol och gardenia.
 • Hur använder jag Maria Nilas Sheer Silver serie?

  Maria Nila rekommenderar att du som vill ha en kall nyans i håret använder produkter som tillför glans. Det gör att ljus reflekteras och att de kalla nyanserna kommer fram ännu mer. I serien Sheer Silver används björnbärextrakt för att tillföra så mycket glans som möjligt i håret. Om du önskar en ännu kallare ton rekommenderar vi att du använder färgbomben Pearl Silver.
 • Vilka ingredienser innehåller Maria Nilas Sheer Silver serie?

  I Maria Nilas sortiment hittar du endast animal friendly och vegansk hårvård, eftersom produkterna är skapade utifrån kärleken för djur. De innehåller alltså varken några animaliska ingredienser eller är testade på djur. Ingredienserna för gyllene toner i Maria Nilas serie Sheer Silver är björnbärextrakt, violetta pigment, skyddande antioxidanter, vegetabiliskt protein och solrosfröolja. Björnbärsextrakt ger glans genom att ta bort tvålskiktet som samlas på håret. Detta extrakt förbättrar också hårets naturliga slingor. Sheer Silver-serien är även utformad med violetta pigment som eliminerar gyllene toner i blont hår och ger håret en kallare ton. Skyddande antioxidanter skyddar håret mot skador och bevarar hårfärgen. Antioxidanterna absorberar UV-strålning och skyddar därmed håret från skador orsakade av solljus. Vegetabiliskt protein från potatis ökar styrkan, reparerar och ger en balsameffekt på håret. Solrosfröolja skapar en skyddande barriär på hårstråts yta, vilket ger håret glans och lyster. Oljan är rik på E-vitamin, vilket förbättrar den mjukgörande effekten genom att innesluta fukten i håret.
 • Vilka produkter ingår i Maria Nilas Sheer Silver serie?

  I Maria Nilas Sheer Silver serie hittar du ett silverschampo och silverbalsam i olika storlekar. Den minsta storleken på 100 ml är en liten och behändig reseförpackning. Mellanstorleken innehåller 350 ml och den allra största storleken innehåller 1000 ml. Den största storleken räcker länge och är perfekt för dig som vet att serien passar bra till ditt hår. Silverinpackning är e skonsam och återfuktande hårinpackning med violetta pigment för blont hår. Björnbärsextrakt ger glans och lyster vilket gör att ljus reflekteras i håret och framhäver kalla toner från de violetta pigmenten.

Maria Nila Sheer Silver
Shampoo


För blont och färgat hår

Ett silverschampo med violetta pigment och björnbärsextrakt som neutraliserar guldiga toner i blonda, vita och gråa hår. Sheer Silver Shampoo stärker hårets struktur samtidigt som det ger en livfull glans. Schampot har en fruktig och blommig doft med inslag av jasmin, apelsin och grapefrukt.

SÅ ANVÄNDER DU SILVER SHAMPOO

 1. Applicera i vått hår och massera in i hår och hårbotten.
 2. Skölj ur ordentligt.
 3. Fortsätt med inpackning och avsluta med balsam.
 4. För bästa resultat, kombinera med hårinpackning och balsam från Sheer Silver.

EGENSKAPER HOS SILVER SHAMPOO

 • Neutraliserar guldiga toner
 • Tar fram kallare toner i håret
 • Björnbärsextrakt ger glans
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning

MER INFO OM SILVER SHAMPOO

Ett silverschampo som med violetta pigment och björnbärsextrakt som neutraliserar guldiga toner i naturligt och färgade blonda, vita och gråa hår. Sheer Silver Shampoo stärker hårets struktur och tillför glans som framhäver hårets slingor och ger liv till matt hårfärg. Schampot har en fruktig och blommig doft med inslag av jasmin, apelsin och grapefrukt. Färgbevarande Colour Guard Complex skyddar ditt hår mot UV-strålning och fria radikaler.

Maria Nila Sheer Silver
Conditioner


För blont och färgat hår

Ett vårdande balsam för blont, vitt och grått hår som mjukgör, återfuktar och stärker hårets struktur. Violetta pigment och björnbärsextrakt neutraliserar guldiga toner och tillför en livfull glans till din hårfärg. Sheer Silver Conditioner har en fruktig och blommig doft av jasmin, apelsin och grapefrukt.

SÅ ANVÄNDER DU SILVER CONDITIONER

 1. Applicera i nytvättat hår
 2. Låt verka i 1-2 minuter och skölj sedan ur ordentligt.
 3. För bästa resultat, kombinera med schampo och hårinpackning från Sheer Silver serien.

EGENSKAPER HOS SILVER CONDITIONER

 • Neutraliserar guldiga toner
 • Återfuktar och stärker
 • Björnbärsextrakt ger glans
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning

MER INFO OM SILVER CONDITIONER

Ett utredande balsam för naturligt och färgat blont, vitt och grått hår som mjukgör, återfuktar och stärker hårets struktur. Violetta pigment och björnbärsextrakt neutraliserar guldiga toner och tillför glans som framhäver och ger liv till din hårfärg. Sheer Silver Conditioner har en fruktig och blommig doft med inslag av jasmin, apelsin och grapefrukt. Färgbevarande Colour Guard Complex skyddar ditt hår mot UV-strålning och fria radikaler.

Maria Nila Sheer Silver
Masque


För blont och färgat hår

En återfuktande hårinpackning med violetta pigment för blont, vitt och grått hår som återfuktar, vårdar och ger ett silkeslent resultat. Björnbärsextrakt ger glans, livfull lyster och framhäver kalla toner. Sheer Silver Masque har en fruktig och blommig doft av jasmin, apelsin och grapefrukt.

SÅ ANVÄNDER DU SILVER MASQUE

 1. Applicera inpackningen i nytvättat hår och låt verka i 5-10 min.
 2. Skölj ur ordentligt och avsluta med balsam.
 3. Upprepa 1–2 gånger i veckan. För bästa resultat, kombinera med schampo och balsam från Sheer Silver serien.

EGENSKAPER HOS SILVER MASQUE

 • Neutraliserar guldiga toner
 • Vårdar och återfuktar
 • 100% veganskt & animal friendly
 • Klimatkompenserad förpackning
 • Alla Maria Nila hårinpackningar har ett PH-värde på 5–5.5 i nivå med vår hud och hårs naturliga PH-värde

MER INFO OM SILVER MASQUE

En återfuktande hårinpackning med violetta pigment framtagen för att neutralisera guldiga toner i naturligt och färgat blont, vitt och grått hår. Björnbärsextrakt ger glans och lyster för att mer liv till din hårfärg och framhäver kalla toner från de violetta pigmenten. Sheer Silver Masque har en fruktig och blommig doft av jasmin, apelsin och grapefrukt. Färgbevarande Colour Guard Complex skyddar ditt hår mot UV-strålning och fria radikaler

Maria Nila Sheer Silver
Booster Masque


För blont och färgat hår

Djupt närande avslutande behandling med violetta pigment som neutraliserar gula toner och gör ditt hår mjukt och glänsande på bara 3 minuter. Ersätter både hårmask och balsam. Sheer Silver har en fruktig och blommig doft med inslag av jasmin, apelsin och grapefrukt.

SÅ ANVÄNDER DU SILVER BOOSTER MASQUE

 1. Schamponera ditt hår och skölj ur
 2. Applicera Sheer Silver Booster Masque, fokusera på längderna
 3. Låt verka 3 minuter.
 4. Skölj ur

EGENSKAPER HOS SILVER BOOSTER MASQUE

 • Neutraliserar guldiga toner
 • Snabbverkande
 • Ersätter balsam & hårinpackning
 • 10 gånger mer aktiva ingredienser än i våra hårinpackningar
 • 50% mer doft än i våra hårinpackningar

MER INFO OM SILVER BOOSTER MASQUE

En snabbverkande och djupt närande avslutande behandling som gör ditt hår härligt mjukt och glänsande. Innehåller violetta pigment och björnbärsextrakt som neutraliserar gula toner och ger glans till naturligt och färgat blont, grått och vitt hår.

Booster Masque innehåller 50ml och ersätter både balsam och hårinpackning – perfekt för att skapa salongsresultat även när du reser.

Serien Sheer Silver har en fruktig och blommig doft med inslag av jasmin, apelsin och grapefrukt.

Alla produkter från Maria Nila är 100% veganska och har klimatkompenserade förpackningar.

produkter

13 produkter
Visa fler
13 produkter