JUST NU! MASSOR AV VAROR TILL FANTASTISKA PRISER  LÄS MER

REF gör ditt hår vackert med protein från quinoa

Utforska hemligheten bakom vackert och starkt hår med REF Stockholm och deras stärkande quinoa protein. Med fokus på att skapa produkter som förstärker och vårdar håret på ett naturligt sätt, har REF Stockholm tagit fram en serie produkter som hjälper till att bevara den naturliga skönheten i ditt hår. Genom att använda veganska ingredienser och det kraftfulla quinoa proteinet, erbjuder REF Stockholm enastående resultat för reparation, skydd, glans och konditionering av håret.

Vad är det som gör hårvård från REF så bra?

REF Stockholm är ett innovativt varumärke som förstår att nyckeln till vackert och naturligt hår ligger i dess styrka. För att uppnå detta har de tagit fram en unik ingrediens som ger en kraftfull styrkande effekt - Stärkande Quinoa Protein. Genom att enbart använda veganska ingredienser har REF Stockholm skapat produkter som ger håret den nödvändiga styrkan för att vara friskt och vackert.

REF Stockholm har tagit tillvara på kraften i Stärkande Quinoa Protein för att skapa en serie av högkvalitativa produkter som passar alla hårtyper och behov. Oavsett om du har torrt och skadat hår, färgat hår eller behöver extra volym, kan du hitta produkter från REF Stockholm som kommer att förstärka och förbättra ditt hår på bästa möjliga sätt.

Genom att välja produkter som innehåller Stärkande Quinoa Protein från REF Stockholm kan du vara säker på att du tar hand om ditt hår på ett hälsosamt och naturligt sätt. Dess stärkande egenskaper ger håret den nödvändiga näringen och styrkan för att vara vackert och strålande. Ge ditt hår den kärlek det förtjänar med REF Stockholms produkter med Stärkande Quinoa Protein och njut av ett hår som är starkt, friskt och fullt av naturlig skönhet.

Hur fungerar quinoa i hårvård?

Quinoa protein är en fantastisk ingrediens som erbjuder en bred och imponerande spridning av essentiella aminosyror, som kommer direkt från naturen. Det är ofta känt som "naturens keratin" på grund av dess likheter med den naturliga proteinet som finns i håret. Detta protein är oumbärligt för att reparera skadat hår, skydda det från framtida skador, ge det en vacker glans och förbättra dess övergripande kondition. Genom att använda produkter med stärkande quinoa protein kan du vara säker på att du bevarar den naturliga skönheten i ditt hår.

Det stärkande quinoa protein i REF Stockholms produkter fungerar som en kraftfull källa till näring och styrka för håret. Det tränger djupt in i hårstråna och reparerar eventuella skador, samtidigt som det bygger upp en skyddande barriär som hjälper till att förebygga framtida skador. Det ger även håret en fantastisk glans och förbättrar dess kondition genom att ge näring på djupet. Resultatet är ett hår som är starkt, friskt och strålande vackert.

Hårvårdsserier från REF som innehåller quinoa protein:

 

REF Weightless Volume

Om du drömmer om ett hår med extra volym och fyllighet är REF Weightless Volume-serien ett utmärkt val.

REF Intense Hydrate

Det här är ett sulfatfritt schampo med botaniska extrakt speciellt utvalda för att skydda, stärka och förse håret med mjukgörande egenskaper.

REF Ultimate Repair

REF Ultimate Repair-serien är skapad för att ge intensiv vård och återuppbyggnad till skadat och stressat hår.

REF Illuminate Colour

REF Ultimate Repair-serien är skapad för att ge näring till färgat och kemiskt behandlat hår för att bibehålla en fin nyans.

REF Hair and Body

En perfekt produkt för dig som vill ha allt i ett för både kropp och hår!

 

Läs mer om serierna

Mer om REF: