Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Elizabeth Arden
Green Tea Coconut Breeze EdT 50 ml

400 kr
{{ price }}
 • 100 ml 550 kr 100 ml
 • 50 ml 400 kr 50 ml
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

  Doftens upplevelse

  Doftens Mjukhet

  Doftens Djuphet

  Doftens Friskhet

  Passar till

  Gymmet

  Stranden

  Promenaden

 • Användning

  Här är några tips att tänka på vid användning av parfym:

  Applicera på rätt ställen
  Parfymer fungerar bäst när de appliceras på områden med hög kroppsvärme, såsom handleder, nacke, bakom öronen, insidan av armbågarna och på bröstkorgen. Dessa områden hjälper till att sprida doften på ett naturligt sätt.

  Undvik att gnugga
  När du applicerar parfym, gnugga inte handlederna tillsammans. Detta kan bryta ner doften och minska dess hållbarhet.

  Använd efter duschen
  Applicera parfym efter en dusch när porerna är öppna och huden är fuktig. Detta hjälper till att låsa in doften i huden och hålla den längre.

  Använd en matchande kroppslotion
  För att hjälpa till att förstärka doften av parfymen, använd en matchande kroppslotion. Detta kommer att hjälpa till att hydrera huden och ge en mer enhetlig doft.

  Byt dofter efter säsong
  Vissa dofter fungerar bättre under vintermånaderna, medan andra passar bättre under sommaren. Byt ut din parfym efter säsong för att anpassa sig till olika väderförhållanden.

  Var försiktig med överdriven användning
  Använd inte för mycket parfym eftersom det kan vara överväldigande och distraherande för andra människor runt dig. Applicera lite och lägg sedan till mer om det behövs.

  Förvara på en sval och torr plats
  Parfymer kan brytas ner av solljus och höga temperaturer. Förvara därför din parfym på en sval och torr plats, borta från direkt solljus och värme.

  Genom att följa dessa användningstips kan du förbättra din parfymupplevelse och få ut det mesta av din favoritdoft.

 • Beskrivning

  Denna doft är din biljett till en livfull och energigivande reträtt, baserad på vår signaturdoft av grönt te. Med den ikoniska grönt te-basen inkapslar denna doft essensen av en tropisk oas - en fridfull flykt som personifierar en lekfull, aktiv och rolig ande. Precis som bäraren är den fylld med positivitet och en oemotståndlig livslust. Med en livfull explosion öppnar doften med ackord av saltad kokosnöt och kokosflingor, balanserat med den uppfriskande ljusstyrkan från bergamott. Hjärtat avslöjar den signifikanta grönt te-ackorden som blandas med vita tropiska blommor för ett lager av subtilitet, vilket speglar doftens dynamiska karaktär. En lugn final skapas med vit amber, en antydan av mysk och jordiga toner från ekmossackordet, vilket ger upphov till en fängslande doft som ekoar av vitalitet och livsglädje.

  Art nr:
  • ElizabethArden31079603002
  EAN-kod:
  • 85805260118
  Produktbenämning
  • Green Tea Coconut Breeze EdT 50 ml
 • Ingredienser

  Alcohol Denat., Aqua/Water/Eau, Parfum (Fragrance), Butylene Glycol, Caffeine, Camellia Sinensis Leaf, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool. B03616

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Elizabeth Arden startade år 1910 sitt första spa på Fifth Avenue i New York och började även bygga en av världens största globala skönhetsmärken. Under tidigt 1900-tal var det väldigt ovanligt att använda smink och ha ett eget företag på, men det tackar vi Elizabeth Arden för! Shoppa dina favoriter när det gäller kroppsvård och parfymer från Elizabeth Arden, direkt hos oss på Harmoniq!