take over
take over

 

5 produkter från LA bruket du vill ha i höstmyset

När hösten kommer och luften blir kall och klar är det dags att göra det mysigt och bekvämt inomhus. Det är äntligen dags för tända ljus, en varm kopp te och en mysig filt. I den här artikeln delar vi med oss av 5 produkter som sätter guldkant på hösten.
Doftsätt hemmet

Dofttag som skapar en ljuvlig doftupplevelse i ditt hem. Häng dofttagen på dörrhandtaget, i garderoben eller på handdukshängaren i badrummet och njut av väldoften. Undvik direkt kontakt med textil, papper eller plast. Hinoki är en doft av muskotnöt och cederträ.

 

TILL PRODUKTEN

La Bruket 181 Fragrance Tag Hinoki
Natural
(Rek. Pris: 220 kr)
169 krTa hand om huden med en härlig ansiktsmask

Återfuktande 100% biologiskt nedbrytbar biocellulosamask som motverkar uttorkning hos riktigt torr hud. Innehåller algextrakt, xylitoler, hyaluronsyra och kiseldioxid som har en avgiftande effekt samt återfuktar och bevarar fukten i huden. Organiska och/eller naturliga ingredienser.

TILL PRODUKTEN

La Bruket 205 Hydrating Algae Extract Mask 24 ml
Natural
(Rek. Pris: 180 kr)
139 krÅterfukta håret

...med denna närande behandling för normalt till torrt hår som ger hälsosamt hår och hårbotten. Är berikad med björkextrakt och broccoliolja som har lugnande och stärkande egenskaper samt jojobaolja som mjukar upp och ger glans åt håret.

TILL PRODUKTEN 

La Bruket 234 Hårmask Björk 350gr
Natural
(Rek. Pris: 520 kr)
400 kr

Skapa mysfaktor med doftljus

Ett sagolikt doftljus med ljuvlig doft av nordiska skogar och svart ek. Doften innefattar även björk och cashmereträ som skapar en lugnande och avkopplande upplevelse. Idealiskt för den stressade!

TILL PRODUKTEN 

La Bruket 149 Doftljus Black Oak
Natural
fr. 200 kr

Stressa ner med ett värmande bad

Ett paket innehållande torkad sågtång, som under lång tid har brukats i SPA behandlingar för att uppliva vår blodcirkulation. Tången mjukar även upp stela muskler i vår kropp samtidigt som den lindrar hudirritationer, solbränna och smärta. Den har avgiftande kvaliteter och berikar huden med stärkande mineraler. Den skördas utanför Varbergs kust och räcker till ett bad.

TILL PRODUKTEN 

La Bruket 051 Kurbad Tång 350g
Natural
(Rek. Pris: 420 kr)
323 krNjut av naturliga och ekologiska produkter från L:A bruket

Företaget drivs av att skapa produkter av rena ingredienser direkt ifrån naturen. Produkterna definieras av funktion och kvalitet - utan att påverka den planet vi lever på negativt. De strävar, genom sina produkter, efter en hälsosam livsstil. Genom deras hemsortiment kan du föra in naturens dofter inomhus - friskheten i svensk skog och hav. 
Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan