take over
take over
Academy
Allt du behöver veta om snackisen retinol!
Allt du behöver veta om snackisen retinol!

Allt du behöver veta om hudvårdssnackisen retinol

Retinol är ett av de mest omdiskuterade ämnen inom hudvård idag. Anledningarna till att retinol blivit så populärt är många, men bland annat att molekylerna kan tränga ner såpass långt i hudlagret att de kan verka på cellnivå, tack vare att de är så små. I denna artikel benar vi ut all viktig info du behöver!

 

DERMALOGICA RETINOL CLEARING OIL

 

Högeffektiv ansiktsolja för natten som kombinerar retinol och salicylsyra i en lugnande, närande formula. Passar för den som tidigare har haft – eller fortfarande har – fet problemhud och nu vill jämna ut hudstruktur och pigmentfläckar men också motverka enstaka blemmor.

 

 

LANCOME VISIONNARE SKIN SOLUTIONS RETINOL

Visionnaire Skin Solutions™ Retinol är en koncentrerad lösning med 0,2 % retinol vilket är särskilt känt för att verka på rynkor. Förbättrar hudens fasthet, reducerar fina linjer, minskar synligt envisa rynkor samt reducerar synligheten av märken i huden. 

 

 

THE ORDINARY RETINOL 1% IN SQUALANE 

Detta vattenfria serum innehåller 1% Retinol, en välstuderad ingrediens som bidrar till att minska uppkomsten av fina linjer, rynkor och förfina hudtexturen. Även om Retinol har studerats ingående kan det verka irriterande på huden, och kräver att man bygger upp en tolerans. Därav rekommenderar vi främst Granactive Retinoid 2% eller Granactive Retinoid 5% om du provar retinol för första gången. Denna formula har återfuktande egenskaper tack vare att den även innehåller Squalane.

HELENA RUBINSTEIN RE PLASTY RESURFACER 2X30

 

Två koncentrat med mycket koncentrerad hyaluronsyra och retinol. Lugnande och fuktgivande hyaluronsyragel i 3x högre koncentration jämfört med ikoniskt Pro-Filler-serum. Retinolkräm som jämnar ut och förfinar hudens struktur. Lämplig för de flesta hudtyper. En tvåstegsrutin för mogen hud som på sex veckor bör ge en mjukare och finare hudstruktur.

 

 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan