take over
take over

 

Såhär boostar du din hudvårdsrutin med The Ordinarys 100% niacinamide powder

Bli din egen hudvårdskemist med The Ordinary 100% Niacinamide Powder. Få en DIY-upplevelse tack vare denna innovativa pulverformula, som kan blandas med några av dina favoritprodukter för att verkligen anpassa din rutin. Detta pulver erbjuder den mest direkta exponeringen av niacinamide och kan blandas med vilken vattenbaserad produkt som helst (med ett pH mellan 5.0 och 7.0) för att öka lyster, minimera porer och förfina hudens textur.
 

Niacinamid, även känd som vitamin B3, är en välstuderad, mångfacetterad aktiv ingrediens känd för sina många fördelar på huden. Den bidrar till att balansera talgproduktionen samtidigt som spelar en central roll i hudens strukturella och funktionella integritet. 100% niacinamide powder från the ordinary ger den mest topikala formen av niacinamide för att öka lyster, minimera porer och förfina hudens textur. Detta pulver erbjuder en DIY-upplevelse som kan individanpassas efter varje kunds önskemål och behov. I jämförelse med niacinamide 10% + zink 1% solution serum erbjuder pulvret en stor variation där man kan kombinera fördelen med niacinamide med andra serum (tex peptidserum) för att bekämpa olika hudproblem på samma gång.

KÖP NU

THE ORDINARY 100% NIACINAMIDE POWDER 20G

 THE ORDINARY 100% NIACINAMIDE POWDER 20G

 

 

 

Såhär blandar du

Blanda en tredjedel av tillhörande sked med en vattenbaserad produkt i din hand och applicera därefter på ansiktet, morgon och/eller kväll. Undvik kontakt med ögonen, om kontakt uppstår tvätta av omedelbart. Tvätta händerna efter applicering. Blanda ej med produkter som har ett pH på 5 eller under. Mer detaljerade instruktioner kring hur du kan kombinera denna produkt med andra finns här. Om irritation uppstår, tvätta av, avsluta användning och konsultera en läkare. Använd endast på oskadad hud. Patchtest före användning rekommenderas. Hålls utom räckhåll för barn. 

SE ALLT FRÅN THE ORDINARY

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan