take over
take over

 

Förbered dig inför sommaren - 5 tips

Den officiella nedräkningen till bara ben och mjukglass i solen har börjat! I denna artikel går vi igenom vad du kan tänka på för att din hud ska må så bra (och se så bra ut!) som möjligt i sommar.

 

Damma av vinterhuden

Nu är det på tiden att huden extra kärlek! Sandaler, strandhäng och saltvatten i håret är runt hörnet och vad passar då bättre än att göra en total makeover? Vi snackar peeling, vaxning, fotfix och allt därtill! Följ dessa 5 steg så är du fit for fight på nolltid.

 Tänk på

Vi är nog inte ensamma om att älska att njuta utomhus när det fina vädret äntligen är här, men våren är också den period under hela året då vi har lättast för att bränna oss. Huden har inte blottats för solens varma strålar på flera månader, och därför MÅSTE man använda solskydd fast det bara är 5 grader varmt ute. Vi gissar att vi inte behöver tjata mer om fina linjer och andra solskador? Precis!

förbered inför sommarenVåra bästa tips inför sommaren

  1. Ge huden en riktig omgång med peelinghandsken för att ta bort döda hudceller. Det kommer att ge en jämnare solbränna som håller längre. HÄR kan du läsa om hur du damma av vinterhuden med peeling.
  2. Tänk på att börja tänka på din hårborttagningsrutin ett par dagar innan du ska visa upp dina bara ben. HÄR kan du läsa om hur du gör för att slippa röda prickar efter vaxning. 
  3. Ska du ut i solen så glöm för guds skull inte solskyddsfaktor. Tänk på att solskydd är den bästa anti age-produkten du kan använda. HÄR kan du läsa mer om vilket solskydd som passar dig. Har du varit slarvig och fått en solskadad hud? Läs HÄR om hur du tar hand om dina solskador på bästa sätt.
  4. Har du finnar på ryggen och brukar dra dig för att sätta på dig din favoritklänning med en bar rygg? DON'T! Läs vår guide HÄR om hur du kan försöka bli av med finnarna på ryggen.
  5. Och så fossingarna! Jösses så skönt det ska bli att ställa vinterkängorna på hyllan i ett par månader. Fram med sandalerna! Vi har gjort en enkel guide om hur du får sommarfina fötter. Den hittar du HÄR.De bästa produkterna att preppa huden inför sommaren med 
Vilken hudvård ska jag ha?

Hjälp oss att hjälpa dig! Huden är kroppens största organ och vi vet vilken faktadjungel den kan vara. Gör vår kostnadsfria hudanalys så ger någon av våra professionella hudterapeuter dig en personlig rekommendation.

TILL ANALYSEN

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan