take over
take over

 

Fräsch dagen efter midsommar - allt du behöver!

Insmorda ben, krans i håret och sandalerna taket. Dagen efter vaknar man trött i gårdagens smink, vi vet alla hur det är. Här kommer en quickfix hur du återuppstår på ett kick efter en sen natt!
Gör såhär

 1. Drick vatten. Börja denna lilla kur med att dricka minst ett stort glas vatten, gärna med vätskeersättning i. Det är lätt att bli uttorkad efter att ha dansat små grodorna i värmen och varit uppe sent.
 2. Ta bort sminket...om du inte gjorde det igår! Det finns (nästan) inget värre än att vakna upp i gårdagens smink och känna att varenda por är igentäppt. Välj en sminkborttagning som verkar återfuktande och avsvällande
 3. Peela huden. Om du vill väcka huden ordentligt så rekommenderar vi att köra en djuprengörande peeling (om du orkar). Se till att massera runt den med rena fingrar i cirkelformade rörelser, så att den verkligen får igång blodcirkulationen. Här är våra favoritpeelingar:
 4. Applicera en ansiktsmask. Favoritsteget! Det finns flera härliga ansiktsmasker som verkar avsvällande. Perfekt när huden känns trött och svullen! Kombinera med avsvällande eye-patches för en extra boost. 
 5. Återfukta huden. Nu känner du dig förmodligen redan piggare! Efter att huden är ren och fräsch kommer vi till själva återfuktningen. Att ge ansiktet fukt är bland det viktigaste som finns om du vill ha en välmående, frisk och mjuk hud (vem vill inte?). Huden känns ofta lite extra fuktfattig vid vätskebrist, så återfukta på!
 6. Fem tips till som inte är skönhetsrelaterade


  1. Försök få lite extra sömn om du är trött
  2. Ät bra mat så att du får energi
  3. Använd torrschampo om du inte orkar tvätta håret
  4. Använd deodorant om du inte orkar duscha
  5. Ha sköna kläderVåra bästa produkter till dagen efter midsommar

Gillade du denna artikel rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan