take over
take over
Academy
Natural
Gör en lashlift och vakna redo
Gör en lashlift och vakna redo

Gör en lashlift och vakna redo

Slipp mascara - gör lashlift hos någon av våra duktiga fransteknologer! I denna artikel går vi igenom fransförlängning som behandling, tillvägagångssätt och resultat. Tro oss, du kommer att älska det!

lashlift västerås

 Hur går det till?

Vi har en nyrenoverad salong med superfina behandlingsrum. Du kommer att få ligga på rygg under en filt på en massagebänk medan någon av våra fransstylister tar hand om dig. En spole anpassad efter dina fransars längd klistras fast på ögonlocket, och därefter ligger du bara och blundar medan fransarna lyfts upp med hjälp av bl.a permanentvätska. Behandlingen tar ungefär 1h 15 min. Passa på att njuta!

  

Snabb fakta om lashlift

Hur länge håller det? En lashlift brukar hålla 6-8 veckor

Gör behandlingen ont? Nej, inte det minsta. Vissa somnar medan behandlingen görs.

Vad ska jag tänka på innan? Kom gärna osminkad och utan linser.

Vad ska man tänka på efteråt? Var extra noggrann med fransarna första dygnet, annars kan permanenten släppa. Undvik vattenfast mascara, smink och att gnugga dig i ögonen.  

  

Tips! 

Få fransarna att bli fylligare, tjockare, starkare & snyggare med RapidLash ögonfransserum. RapidLash® är särskilt lämplig för bärare av kontaktlinser och kan användas tillsammans med lösögonfransar.

Gör såhär:

Använd varje kväll. Applicera RapidLash® på basen av den övre fransraden, inte på ögonlocket. Upprepa på det andra ögat. Ögat ska vara helt rent från smink eller ögonkräm. Låt serumet torka innan du applicerar andra ansiktsprodukter.

KÖP HÄR

längre fransar

 

 

lashlift västerås

 

 

 

 
 
 

Lash Lift  | 60 min

559 kr

(ord. pris 585kr)

Denna behandling är perfekt för dig som vill ha böjda fransar men vill slippa mascara. Med Lash Lift/permanentböjning av fransar är dina fransar böjda upp till 2 månader. Behandlingen är skonsam och ger bra resultat.

Tilläggen måste alltid bokas i förväg då extra tid erfordas.

Lägg till 190kr för brynplock, bryn- och fransfärg (+15 min).


Lägg till 99kr för fransfärg.

 

 

Gillade du den här annonsen rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan